• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2023

19:52

ZVAO MAJSTORA UPOMOĆ, OVAJ GA ODRAO, ALI BUKVALNO ODRAO! Cena bušenja rupe postala paprena (FOTO)

printscreen

Društvo

ZVAO MAJSTORA UPOMOĆ, OVAJ GA ODRAO, ALI BUKVALNO ODRAO! Cena bušenja rupe postala paprena (FOTO)

Podeli vest

Poskupelo jesve, doslovno sve! Pa, tako je izgleda i sa usluga majstora, zato svaki put kada vam zatreba vodoinstalater ili moler, prvo pitajte za cenu, jer kada se "račun svede" iskustvo može biti gorko!

Jedan korisnik Tvitera dao 8.000 dinara za nameštanje vodokotlića u kupatilu, a svoje iskustvo podelio je sa građanima, kako da bi ih upozorio na vreme, tako i da bi se izjadao, ne bi li mu bilo lakše. Mada, čini se da ništa u ovom trenutku ne može da ga uteši jer, kako kaže, u pitanju je bila usluga bušenja zida i postavljanje novog kazančeta.

On navodi da je sam kupio kazanče za 4.000 dinara, a kada presaberete cenu usluge i ulaganje, uopšte nije naivno!

- Ladno mi je lik uzeo 8.000 dinara da namesti kazanče za vodu u kupatilu, pa u Švajcarskoj je jeftinije - priča on.

Foto: printscreen twitter

Ojađeni čovek sa kazančetom

 

Ovo je izazvalo brojne reakcije i malo je reći šok na Tviteru, pa su se sugrađani brzo uključili u raspravu. Javili su se, uglavnom, oni sa sličnim neprijatim iskustvom.

Ugradnja prekidača može da košta i više od 100 evra? Ne verujete? E, pa ima i takvih primera.

Foto: printscreen twitter

Još jedno gorko iskustvo

- Mene pre par godina odrao banderaš za 120 evra, zameni o prekidač, uzeo 100 za dolazak, plus 20 ugradnja uz moj prekidač! Od tada prvo pitam koliko košta i nema "lako ćemo", pa da li da plaćam ili da odbijem - piše drugi korisnik.

A i bušenje rupa u plafonu ume da košta

- Da si ti meni živ i zdrav! Lik tražio da izbuši rupe na pafonu za plafonjerke i lustere, tražio 1.000 dinara po rupi - bilo je i ovakvih primera.

Foto: printscreen twitter

Bilo je i ovakvih primera...

Viši nivo u ovoj priči su usluge sređivanja placa koje mogu da koštaju i nekoliko hiljada evra. A vreme za takve radove upravo stiže…

- Meni tražio 12.000 za očepljivanje šolje, uredno daje fiskalni račun - priča na Tviteru ide dalje.

Foto: printscreen twitter

Vrhunac svega...

Pojedini misle kako je uvek dobro imati alat uz sebe

Odraditi popravke u samostalnoj režiji? Nije nemoguće, a ono što je činjenica, jeste da će svakako biti jeftinije.

- Meni za sređivanje placa od 20 ari, raščišćavanje, vađenje panjeva bagerom i odvoz kamiona traže 3.400 - primer je još jednog gorkog iskustva.

Foto: printscreen twitter

A 3.400 evra za...

 

Kakva su vaša iskustva sa majstorima, vodoinstalaretima? Sigurno je da još uvek ima onih poštenih, i pored ovakvih primera.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DRŽAVA NEĆE DOZVOLITI DA SE MLEKO PROSIPA! Stočarima sledi veća zaštita, A SADA JE NAJBOLJI MOMENAT ZA TO, evo zašto
Društvo

DRŽAVA NEĆE DOZVOLITI DA SE MLEKO PROSIPA! Stočarima sledi veća zaštita, A SADA JE NAJBOLJI MOMENAT ZA TO, evo zašto

Sa Kopaonika još jedna vest. Subvencije po hektaru ostaju 6.000 dinara uz dodatnih 3.000 dinara za gorivo, rekla je ministarka Jelena Tanasković na Kopaonik biznis forumu. Kaže da je unapređenje stočarstva strateški cilj države, te da će raditi na većem korišćenju podsticaja Evropske unije i Svetske banke kao i investicionih subvencija Razvojne agencije Srbije, koje će ove godine prvi put biti na raspolaganju poljoprivrednicima.

08.03.2023

17:02

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija