• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.03.2023

13:05

"KAKO NEKO MOŽE DA DAJE ŽIVO BIĆE ZA STVAR?" Objava na društvenim mrežama istopila i najhladnija srca, evo kako je jedna porodica mnogima vratila veru u LJUDSKOST

printskrin/youtube.com

Društvo

"KAKO NEKO MOŽE DA DAJE ŽIVO BIĆE ZA STVAR?" Objava na društvenim mrežama istopila i najhladnija srca, evo kako je jedna porodica mnogima vratila veru u LJUDSKOST

Podeli vest

Korisnica jedne društvene mreže objavila je čudnu ponudu koju nije mogla da odbije. Naime, na njen oglas za prodaju mobilnog telefona javio se čovek koji je ponudio razmenu za, ni manje ni više, kućnog ljubimca - psa francuskog buldoga.

Na društvenim mrežama pojavila se objava na kojoj je jedna žena podelila svoje nesvakidašnje iskustvo. Ona je, nekoliko dana ranije, odlučila da proda svoj telefon i ponudu stavila u oglase, ne sluteći da će joj to promeniti život.

Povodom oglasa javio joj se muškarac koji je ponudio da naprave razmenu - pas francuski buldog za mobilni telefon!

Porodica se nije dvoumila, već je prešla čak 300 kilometara da bi dobili novog člana porodice. 

"Znam da je priča blesava, ali postavim oglas da prodajem telefon i javi mi se čovek, nudi PSA u zamenu. Zovem ćerku, kaže ona jao kako neko može da daje živo biće za stvar. Pređemo danas 300 km, i pošto ona već ima jednog francuskog buldoga Sani, sad ima i Lunu." - glasila je objava.

 

 

Kako je korisnica navela u komentarima, razlog ovakve ponude je bio selidba prvog vlasnika psa.

"Ispostavilo se da se čovek seli u inostranstvo i nije imao rešenje za nju" - objasnila je nova vlasnica. 

Ovaj gest je izazvao oduševljenje korisnika društvenih mreža koji su svoje pohvale napisali u komentarimma.

"Usrećila je još jednog psa."

"Neka je sa srećom udomindan!"

"Ispalo je dobro na kraju! Neka vam je sa srećom! Mnogo su slatki!"

"Sjajni ste!"

"Bravo! Predivno!" - glasili su samo neki od komentara. 

Novi vlasnici su, takođe, objavili snimak na kom se vidi da kuca uživa u toplini novog doma sa svojim drugarom.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija