• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2023

17:05

SRAMOTA, SVE SMRDI! Beograđanin izdao stan devojkama, one ga pretvorile u deponiju! (VIDEO)

Printscreen tiktok

Društvo

SRAMOTA, SVE SMRDI! Beograđanin izdao stan devojkama, one ga pretvorile u deponiju! (VIDEO)

Podeli vest

U oglasima za izdavanje stanova često može da se vidi da su za podstanare poželjne samo devojke jer se pretpostavlja da su urednije i odgovornije, ipak, da to nije uvek slučaj može se videti na šokantnom primeru stana u Mirijevu.

To što za podstanare neki biraju isključivo ženski pol, nekad može da se ispostavi i kao totalni promašaj. Takav jedan slučaj pokazao je stanodavac iz Beograda, kog je šokiralo u kakvom je stanju zatekao stan.

- Sve što imam da kažem je da su u ovom stanu živele dve devojke - rekao je vlasnik stana kada je i počeo da pokazuje smeće ostalo iza devojaka, a onda je pokazao sudoperu i dodao:

- Pogledaj ovo, nemojte povraćati! A čekajte kupatilo da vidite! Smrdi, a dve devojke su živele ovde!

Iskorišćena kozmetika, razbacani štapići za uši, smeće na sve strane.

@alexjankovic

ako vide ovaj video, zao mi je ali mi nije žao! SRAMOTA ♬ original sound - jankovic_a

Mladić koji je vlasnik ovog stana na Karaburmi, dodao je da ga je sramota umesto njih i pokazao iskorišćenu kozmetiku, razbacane štapiće za uši i smeće na sve strane.

Ispod Tik Tok snimka našli su se brojni komentari i svi su negativni

"Pa posle nemojte primati muškarce nego samo devojke", "To je ono "Neka mama će", "Ja sam radila kao spremačica. Muški i ženski toalet... Uf nebo i zemlja. Žene su toliko aljkave da je to bože sačuvaj. A prve one zanovetaju o "čistoći", neki su od komentara ispod ove objave na Tik Toku.

Pojavio se i jedan mladić koji opravdava haos

- Lako je odmah osuditi. Prvi ja, radim šest dana po osam sati, studiram i živim sam. Jako često mi se desi da mi je stan u još gorem stanju nego ovaj - napisao je on pokušavajući da opravda aljkavost devojaka.

- Ne postoji opravdanje za nečistoću, jednostavno... Ali test za trudnoću koji bleji na podu - dodao je još jedan korisnik Tik Tok mreže.

- Smrdelo je za medalju, tri dana nam je trebalo da izluftiramo - pojasnio je vlasnik stana.

Nakon ovog, mladić je objavio još jedan video, gde je pokazao kako kreči stan jer novim stanarima ne može da ga izda dok ga prethodno ne sredi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija