• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2023

09:15

Flajke iz bajke! Najbolja domaća vina i rakije u srcu Beograda!

informer.rs

Društvo

Flajke iz bajke! Najbolja domaća vina i rakije u srcu Beograda!

Podeli vest

U srcu Beograda, u Balkanskoj 11, otvorena je kuća vina "Bajke iz Flajke". Domaća vina, domaće rakije domaći proizvodi, u lepo uređenom ambijentu, na najbolji način predstavljaju sve brže rastuću srpsku vinsku industriju

 

Balkanska ulica, u samom centru grada, oduvek je predstavljala simbol starog Beograda, gde su se nekad nalazile radnjice starih zanatlija, polako se vraća na turističku mapu grada, pa je samim tim i lokacijski idealna za prodavnicu domaćih vina.

Danijela Jankovic, radnica u ovoj prodavnici bajkovitog imena, kaže da najveći broj kupaca dolazi iz inostranstva, da se mnogi vraćaju, kad jednom probaju srpska vina, ne odlaze iz Beograda bez vinskog paketa.

- Trudimo se da našim mušterijama na najbolji način predstavimo vinsku industriju Srbije. Ponudimo im da probaju naša najbolja vina, tako da iz naše radnje ne izlaze praznih ruku - kaže ljubazna Danijela.

Pored turista, česti kupci su i Beograđani, koji, spuštajući se niz ovu ulicu, budu privučeni zanimljivim imenom i lepo dizajniranim enterijerom.

- Radimo i dostavu vina, poklon paketa, dizajniranih po vrhunskim standardima, prilagođeni posebnim praznicima i događajima - kaže Danijela.

U bogatoj ponudi vina u prodavnici Bajke iz flajke možete naći i vino našeg čuvenog tenisera Novaka Đokovića, ali i 30 drugih, renomiranih, ali i manje poznatih vinarija iz čitave Srbije.

U podrumu se takođe nalazi i prostor za degustacije i promocije vina.

Poseta vinarijama, kao deo vinskog turizma, sve više i više zanimljiiva je domaćim i stranim turistima. Vinski turisti žele, kroz vinske ture, da se upoznaju ne samo sa vinarijama, već i sa vinskim krajevima.

Prošetajte se Balkanskom ulicom i upoznajte vinsku bajku!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija