• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2023

22:00

VI NACRTATE, JAGODINAC SAGRADI ZA 350 EVRA PO KVADRATU! U Srbiji niču najlepše brvnare i vikendice, bacite pogled na ovu fantaziju

Printscreen

Društvo

VI NACRTATE, JAGODINAC SAGRADI ZA 350 EVRA PO KVADRATU! U Srbiji niču najlepše brvnare i vikendice, bacite pogled na ovu fantaziju

Podeli vest

Dugo niko nije izazvao ovakvo interesovanje na Fejsbuk grupi gde se prodaju nekretnine po jeftinim cenama, kao Dejan iz Jagodine.

Dejan se najpre imenom i prezimenom predstavio, a onda profesionalno obrazložio šta sve pada u njegovu ponudu. Uz broja telefona i fotografije kuća koje po kvadratu gradi za 350 evra, drugih informacija nema i Dejan iz Jagoine nije mnogo diskutovao, pa su ga korisnici te mreže kritikovali.

Kako je njegovsa ponuda zaista primamljiva, korisnici su mu postavili na desetine pitanja, a jedno od njih bilo je da li to cena "za ključ u ruke", a mnoge je zanimalo i da li mogu sami da nacrtaju kuću, a Dejan da je sagradi? POrivučeni oglasom, pitali su za cene ali sa izmenom usluge i da li je cena ukupna po kvadratu ili samo za drvnu građu i slično... Pošto je reč o montažnim kućama i brvnarama za koje bi čovek dušu dao i u kojim može da uživa svaki ljubitelj prirode, pitali su se svi koji su videli oglas da li je brvnaru moguće sagraditi u šumi ili zimskom utočištu za pasionirane skijaše, ali i negde gde priroda nije tako raskošna. Za odgovor su ostali uskraćeni.

Foto: printscreen

Dejanov oglas

Jedino što je napisao potencijalnim mušterijama jeste: "Samo temelj je vaš".

Foto: printscreen

Ovako izgleda kada Dejan izrađuje brvnaru

Slika brvnare koja je izazvala veliku pažnju jeste ona na obali reke, čiji je prednji deo sav u staklu za uživanje u pogledu na vodi, ali i za uživanje u privatnosti.

Foto: printscreen

Montažna kuća, jedna od Dejanović boljih

Ipak, Dejanova specijalnost jesu planinske varijante, a ovo je primer još kuće koju je Dejan sam izgradio i dao kao ponudu nekim sledećim srećnicima koji bi beg mogli da pronađu u ovakvoj vikendici, a možda i da se skuće.

Ima i onih koji nisu sumnjaju u Dejanov talenat za gradnju, pa su ga "podboli".

- Za nadstrešnicu ne treba ništa, a čim imate temelj treba "nešto", mada brvnare spadaju u demontažne i privremene objekte... Zavisi od opštine, najbolje da proverite kod vas u katastru ili urbanizmu - piše jedan Aleksandar.

Foto: printscreen

Ovo je reakcja na oglas

Ovo je još jedan primer Dejanove barake!

Foto: printscreen

Dejanova baraka nikla u gradu, nije planina jedino mesto na kom ih gradi

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 1 godinu

Da li možemo dobiti link objave ili ime grupe?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17