• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2023

16:59

JAGODA IZDAJE KUĆU, A CENA ŠOK! SAMO 400 DINARA?! Parking, ogromne terase, prostorije sa kožnim nameštajem, ali...

printscreen facebook

Društvo

JAGODA IZDAJE KUĆU, A CENA ŠOK! SAMO 400 DINARA?! Parking, ogromne terase, prostorije sa kožnim nameštajem, ali...

Podeli vest

Na drušvenim mrežama pojavio se još jedan oglas koji je zaintrigirao mnoge, a reč je o nekretnini iz Koteža koja se izdaje. Gazdarica nudi ograđeno dvorište, parking, internet, kablovsku, sve namešteno!

Iznajmljivanje stanova po uslovima koje smo zamislili obično je mukotrpan proces koji oduzima više vremena nego što smo spremni da izdvojimo, kako se na kraju ispostavi - i novca, a zbog prethodnih loših iskustava, ni stanodavci se baš ne odlučuju lako koga će od svih "kandidata" da prime u svoju nekretninu.

- Izdajem stan, naselje Kotež, namešten, 130 kvadrata, porodici na duže vreme. Stan ima 2 velike spavaće sobe, kuhinju, veliki boravak, kupatilo, predsoblje, veliki hodnik, velike terase 2, dvorište ograđeno, parking, internet, kablovska, namešten sve - stoji objava u jednoj od Fejsbuk grupa u kojima ljudi bez posrednika nude svoje nekretnine na prodaju ili iznajmljivanje.

Žena je velikim slovima naglasila da strance ne prima, a da je zovu samo ozbiljni na broj telefona koji je navela u svojoj ponudi.

Foto: printscreen facebook

Oglas jedne Jagode

Na fotografijama vidi se novija, velika kuća pa se pretpostavlja da je stan u okviru te kuće jer se ne navodi da se izdaje čitava kuća.

Cena kvadrata porasla i u Kotežu

- Poslednjih par godina blagi porast cena kvadrata primetan je i u naseljima Kotež i Krnjača. U Kotežu se prosečna cena stanova kreće oko između 800 i 900 evra po kvadratu, dok se za nove ili potpuno renovirane garsonjere i jednosobne stanove traži i do 1.200 evra po kvadratu. Prosečna cena kvadrata u Krnjači je trenutno između 800 i 1.000 evra, a veliki stanovi se mogu naći i za 700 evra po kvadratu - kaže za Inforemr Anita Pešić, vlasnica jednog sajta za nekretnine.

Jagoda je objavila i slike unutrašnjosti na kojima se vidi da su sobe velike, kao što je i rekla, a tu su i svi aparati i nameštena dnevna soba, plus bračni krevet u spavaćoj uz veliki američki plakar. Parket je nov, a na slici se vidi i veliko kupatilo sa kadom.

Pogledajte galeriju i unutrašnjost kuće:

Reč je o beogradskom naselju Kotež u kojem su pretežno porodične kuće.

Kad je reč o ceni, Jagoda nije jasno precizirala u svojoj objavi, ali ispod fotografija kuće stoji broj 400, doduše u dinarima. Žena je verovatno pogrešila, pa uz oglas ostavila pogrešnu valutu.

Članovi grupe u kojoj je oglas objavljen odmah su se zainteresovali za nekretninu u Kotežu, ali ne znaju bez "okvira" cene da li mogu da je priušte sebi, a Jagoda se u Fejsbuk grupi ne uključuje u konverzaciju.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija