• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Matijašević

03.05.2023

17:23

KOSTA K. RANIO SINA OČEVOG KOLEGE! Lekari poznatom doktoru morali da saopšte strašne vesti!

Beta

Društvo

KOSTA K. RANIO SINA OČEVOG KOLEGE! Lekari poznatom doktoru morali da saopšte strašne vesti!

Podeli vest

Teško ranjeni dečak V.P. koji ima povrede opasne po život sin je našeg poznatog pulmologa dr Spasoja Popevića, saznaje Informer!

Dečak V.P. teško ranjen u krvavom piru koji se danas dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" sin je našeg poznatog pulmologa iz Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije (UKCS) dr Spasoja Popevića, saznaje Informer!

Prema rečima našeg izvora iz istrage dr Popević je van sebe i već osam sati sedi u Urgentnom centru i čeka vesti o stanju svog deteta. Dečak je prilikom upucavanja zadobio povrede grudnog koša, vrata, ali i dva kičmena pršljena!

- Ovo što smo danas doživeli je nalik scenama iz horor filmova koje smo samo gledali na televiziji. Roditelji koji uplakani utrčavaju u Urgentni centar, traže svoju decu, ne znaju ništa o njima... Među njima je bio i doktor Spasoje koji je tražio svog sina. Uleteo je van sebe, vidno uznemiren i samo je ponavljao njegove ime. Trčao je hodnicama i tražio ga po ambulantama. Kolege su ga odmah prepoznale i nažalost, morale da saopšte jezive vesti - da je njegov sin najteže povređen, da mu se bore za život i da ga čeka nekoliko teških operacija. Kao lekar i sam je svestan koliko je stanje njegovog deteta opasno i kakve sve posledice ove povrede mogu ostaviti na njegovo zdravlje - priča naš sagovornik.

Podsetimo, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. U ovom jezivom napadu teško je ranio i nekoliko vršnjaka i nastavnicu istoriju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija