• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2023

14:01

PENZIONERI SA SAVSKOG VENCA OTIŠLI NA BESPLATAN DVODNEVNI IZLET NA TARU! (FOTO)

Opština Savski Venac

Društvo

PENZIONERI SA SAVSKOG VENCA OTIŠLI NA BESPLATAN DVODNEVNI IZLET NA TARU! (FOTO)

Podeli vest

Opština Savski venac redovno brine o svojim penzionerima i njihovim potrebama i kao stalnu aktivnost već sedam godina organizuje besplatne izlete za najstarije sugrađane.

Na dvodnevni izlet na Taru jutros je krenula prva grupa penzionera, a ispratio ih je predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović.

Poželevši im srećan put i lepo druženje, Vidović je izrazio zadovoljstvo što se veliki broj penzionera prijavio za obilazak ove planine i svih okolnih znamenitosti, Mokre Gore i Drvengrada prvenstveno.

-Danas smo ispratili prvu grupu seniora, dok će istu destinaciju u još nekoliko termina, imati prilike da posete svi naši najstariji sugrađani koji su se prijavili za besplatan dvodnevni izlet. Opština Savski venac organizuje izlete sa ciljem poboljšanja kvaliteta društvenog života i slobodnog vremena najstarijih građana Savskog venca koji su do sada u organizaciji Opštine obišli brojne turistički privlačne lokalitete u Srbiji.Nastavićemo kao Opština, da brinemo o potrebama penzionera kao i do sada i pripremamo im brojne besplatne sadržaje - poručio je predsednik Miloš Vidović i pozvao seniore koji se još nisu prijavili za izlet da iskoriste mogućnost i to učine do petka, 19. maja do 15 časova putem brojeva telefona  011/3615-388 i 011/3615-389.

Tokom izleta penzioneri će biti u prilici da uživaju u lepotama Tare,  čistom planinskom vazduhu, kao i poseti Mokroj Gori i Drvengradu i svim atrakcijama i znamenitostima ovog kraja.

Seniore na izletu prati i lekarska ekipa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija