• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2023

07:30

ZA ČIM SRBI NAJVIŠE ŽALE? Jedan Filip postavio pitanje sugrađanima i otvorio stare rane, neki odgovori su da čovek zaplače

Društvo

ZA ČIM SRBI NAJVIŠE ŽALE? Jedan Filip postavio pitanje sugrađanima i otvorio stare rane, neki odgovori su da čovek zaplače

Podeli vest

Svako od nas žali za nečim. To nam najčešće mogu potvrditi stariji ljudi koji uglavnom žale za onim što nisu uradili u prošlosti, ili jesu, a nisu trebali. Ipak, nije čudno ni kada se mladi požale, kao što je primer u ovoj objavi.

Jedan Filip je na društvenoj mreži Redit upitao ostale korisnike šta je to za čim ostali najviše žale u životu, a onda je dao i svoj primer, odnosno propust u životu zbog kog je ostao žal.

- Šta je to što ste oduvek hteli a nikada niste uradili, ili se kajete što ste uradili? Za čim generalno najviše žalite? Ja npr. nikad neću prežaliti što sam prestao da treniram kik boks da bih se posvetio fakultetu - napisao je mladić?

Ispod e objave su se vrlo brzo oglasili ostali članovi Redita koji su takođe podelili šta je to što nisu uradili, a trebali su.

 

 

"Što nisam proveo više vremena sa ljudima kojih više nema i što sam njihovu želju za druženjem doživljavao kao smaranje", "Što sam otišao od jedne devojke a bila je žena mog života", Žalim što sam 11 godina proveo nadajući se da ce me cura koja me je drzala na rezervi zavoleti, j**o mi pas mater", pisali su mnogi ispod objave.

Neku su našli za shodno, te se požalili na svoje porodice i rođake i tom prilikom napisali donekle prave ispovesti.
 

"Ja nikad neću prežaliti što se nisam rodio u porodici punoj podrške", "Žalim što sam toksičnoj majci dao još jednu poslednju šansu da imamo normalan odnos (godinama pošto sam se odselio), samo da bi mi se i tada namerno maksimalno us**la u život", "Što se nisam iskazivao kao osoba iz bojazni da se ne bih uklopio. Život je jedan, i prekratak je da bih živeo u ličnoj čauri", glasili su samo neki od komentara.

Ispod njih, ređali su se drugi komentari.

"Što sam odabrao školu umesto fudbala, ćale rekao da moram da izaberem jedno kad sam bio klinac. Danas svaku utakmicu rekreativnu igram kao da je prava ali to je mala uteha. Druga je definitivno propuštene devojke s kojima sam mogao da budem ali mi je uvek nešto drugo bilo preče, festivali, društvo, sport, video igre", bio je iskren mladić.

A bilo je i onih koji koliko god grešili, ipak ne žale ni za čim.

"Ni za čim, iako sam napravio neke greške. Da su te greške mogle da se ne dese, ne bi se ni desile. Pored ćaleta koji žali za gomilom loših odluka, iz inata odbijam da me moje progone", "Ne kajem se i ne žalim ni za čim, jer sam u tom trenutku to hteo. Da li sam pogrešio, definitvno jesam", "Ne žalim, ko ga šiša, idemo napred što bi rekao moj deda. Taj čovek zna što živi, evo ga puni 87 ove godine", glasili su komentari onih koji su odlučili da ne tuguju za propuštenim prilikama.

Tu su se oglasili i oni sa šaljivim komentarima znajući da takvi komentari ozbiljnim temama uvek daju malo "šmeka".

"Ja kakav sam, žalim svoje sutra", "Uh, htedoh da napišem nešto, ali sramota me. Nisam spreman za ovakvu temu", "Žalim što nisam uzeo fisknu kamatu", bili su neki od šaljivih komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija