• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: infomer.rs

28.05.2023

14:54

APEL ZA VOZAČE AKO KRENU PUT CRNE GORE ! Na ovoj magistrali stupa na snagu totalna obustava saobraćaja zbog klizišta

RINA

Društvo

APEL ZA VOZAČE AKO KRENU PUT CRNE GORE ! Na ovoj magistrali stupa na snagu totalna obustava saobraćaja zbog klizišta

Podeli vest

Vozači ne treba da brinu, jer postoje alternativni pravci, ali treba biti spreman na moguće zastoje.

Prijepolje - Na putu Brodarevo – Žuti Kuk zbog radova na sanaciji odrona 30. i 31. maja, od 9 do 11 časova i od 13 do 15 časova na snazi će biti obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac je deonica Kolovrat-Jabuka.

Na putu Kučevo – Petrovac na Mlavi, poddeonica Melnica – Kučajna u toku su radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Foto: Tanjug

Spremite se za radove na putu


Na putu Odžaci – Ratkovo, kroz naselјeno mesto Ratkovo, do 07. juna, do 11 časova, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji. Alternativni putni pravci su deonica Odžaci – Bač i deonica Bač – Ratkovo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija