• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

28.05.2023

17:24

SEDEĆU PORED NJEGA DOK NE ZAVRŠI GODINU! Oglasio se direktor škole u kojoj je učenik (15) pretio da će POBITI SVE

Freepik.com

Društvo

SEDEĆU PORED NJEGA DOK NE ZAVRŠI GODINU! Oglasio se direktor škole u kojoj je učenik (15) pretio da će POBITI SVE

Podeli vest

Petnaestogodišnjak koji ide u OŠ "Dušan Vukasović Diogen" napravio je pometnju školi kada je izneo pretnje da će pobiti sve. Po pozivu, reagovala je i policija.

Učenik OŠ "Dušan Vukasović Diogen" u Bečmenu u četvrtak je pravio nered u toj školi preteći zaposlenima "da će sve pobiti". Incidentu je prethodila tuča s vršnjakom, nakon čega je besno došao u školu, i to u školsku kuhinju, gde su bili nastavnica, razredni starešina i pedagog.

Počeo je da viče, da preti da će prebiti dečaka s kojim se sukobio, pa onda pobiti sve!

Tamo je udario pesnicom u orman i prevrnuo sto. Razrednoj je rekao da će joj "lično on presuditi". Da se incident dogodio i da je reagovala i policija, potvrdio je Duško Nedeljković, direktor škole.

- U trenutku kada je dečak pravio haos u prostoriji je bilo nastavno osoblje, oni su odmah zvali policiju. Niko od učenika nije bio ugrožen. Dečak je onda otišao kući, tamo ga je zatekla i policija. Mi smo o svemu odmah obavestili i Ministarstvo prosvete, ali i Centar za socijalni rad - rekao je Nedeljković.

Foto: Shutterstock

Policija je sačekala da se pojavi majka deteta, a potom su ga odveli da ga saslušaju zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Kako saznajemo, pošto je delovao dezorijentisano, pozvana je i ekipa Hitne pomoći. Direktor škole za Kurir kaže da je dečak ranije pravio probleme, ali da nikada nije bio agresivan.

- Učenik je imao jedinicu iz vladanja. Ometao je nastavu, igrao igrice, nekulturno odgovarao nastavnicima, imao veliki broj neopravdanih. Ranije smo već prijavljivali to Centru za socijalni rad, majku prijavili sudiji za prekršaje zbog detetovog nedolaženja u školu, s njim smo radili vaspitni rad koji je on izbegavao. Njemu je ostalo još malo da završi osmi razred, ako bude dolazio na nastavu od ponedeljka, sedeću lično na nastavi s njim - rekao je Nedeljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija