• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2023

12:31

MOŽETE LI DA SE UKLOPITE U OKVIR CENE OD 200 EVRA?! Gošća za "Informer TV" kaže da nam za kvalitetno putovanje ne treba mnogo novca (VIDEO)

Informer

Društvo

MOŽETE LI DA SE UKLOPITE U OKVIR CENE OD 200 EVRA?! Gošća za "Informer TV" kaže da nam za kvalitetno putovanje ne treba mnogo novca (VIDEO)

Podeli vest

Krf, Zakindos, Lefkada, ali svakako i Sicilija! Aranžmani su dostupni, obilazi se Rim, Venecija, ide dobro i Španija. Ma Grčka prednjači, ima svega! Gost na "Informer TV" ovog jutra je Jovana Matešić, vodič turističke agencije "Balkan Fan" koja nam daje uvid u jeftine destinacije tokom leta koje je pred nama, s obzirom da građani dosta biraju gde će da putuju u odnosu na cenu.

Šta je najvažnije ako se spremamo za put, dubina novčanika ili da se najpre informišemo gde bi putovali prema našim sklonostima? Ako putujete sa "Balkan Fanom" važna su oba, a zaposleni u agenciji su tu da pomognu prilikom svake nedoumice.

- Postoje dve grupe putnika i već su na vreme nekoliko meseci unapred istražili državu i grad gde žele da putuju. Tako i postoje oni koji preko noći to odluče. Prvo treba gledati gde želite da idete, želite li na odmor ili obilaske, a bitna je stavka i cena - priča naša sagovornica.

Foto: printscreen

Jovana iz "Balkan Fana" na Informer TV

Okvir cena u koji možemo da se uskopimo

Da su cene "izvikane" i nisu svuda "drakonske" naša sagovornica Jovana razbija te iluzije u jutarnjem programu na "Informer TV".

- Cene su kod nas od 200 pa do 400 i prilagođene su tržištu. Kada kažeš 200 evra, ljubi misle da je neka zabit, ali stvarno nije. Kvalitet je dobar, kao i cena, a najviše radimo apartmane. Zato je cena takva. To je faktor koji svi gledaju. Prevoz takođe treba gledati, mi radimo najčešće autobuskim prevozom putovanja - priča Jovana Matešić iz "Balkan Fana".

Foto: printscreen

Gošća o cenama koje treba izvojiti za putovanja

Putovanje sa Jovanom i "Balkan Fanom" je obećana zabava i proved, evo zašto.

- Kada putnik dođe na samu destinaciju od koje se kreće, on je tamo sa drugim putnicima, tu postoje žurke, zabava, izleti... Putnici nisu vezani samo za jedno mesto ili plažu. Vodimo ih u obilazak glavnog grada svke države ili ostrva, uvek je svih 10 dana maksimalno ispunjeno. Specifični smo po izletima, paketi koje sada pružamo su dosta jeftiniji od onih koje nude druge agencije - priča Jovana koja dodaje:

- Radim kao vodič 7 godina i kada vodim "moju ekipu" na letovanje, odlučuju se za neki finiji odmor. Imaju vreme za ručak, šetnju, ali vodim i na mesta gde su žurke. To su neke od najboljih uspomena koje će da steknu, lično mi je Grčka omiljena, pa tamo i ja putujem!

Pogledajte našu emisiju i budite upućeni pre nego što krenete na put!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17