• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2023

18:14

NOVE INFORMACIJE O NESTALOM RADOVANU! Zašto kamere nisu snimile izlazak sa broda? Radmilo otkrio nove detalje

Informer/Facebook

Društvo

NOVE INFORMACIJE O NESTALOM RADOVANU! Zašto kamere nisu snimile izlazak sa broda? Radmilo otkrio nove detalje

Podeli vest

Povodom nestanka Radovana Juračića u Grčkoj, ponovo se oglasio Radmilo Belić koji tamo živi

On je na stranici Grčka info napisao:

- Dragi prijatelji za sve one koji nisu gledali emisiju Fos sto tunel (Svetlo u tunelu) pokušaću da vam dam najvažnije detalje koje smo sinoć saznali. Utvrđeno je da je Radovan ušao na brod u Pireju što se vidi na snimku sa kamera. Nije utvrđeno gde je napustio brod jer kod izlaza se nije moglo tačno da utvrdi da li je izašao na ostrvu Kos što zbog velike gužve, što zbog toga što izlaz iz garaža nije pokriven kamerama - napisao je Belić.

Ona napominje da je u emisiji učestvovao iz Beograda novinar Aleksandar Vidaković koji je predstavio situaciju u ime porodice Juračić.

- Angeliki Nikolouli i njen tim novinara je hteo da se u emisiju uključi i Radovanov kum koji je u početku dao načelni pristanak, ali se kasnije više nije javljao na pozive novinara emisije. Istaknut je još jedan važan detalj, a to je da Radovan ima na levoj nozi tetovažu Boginje pravde što je u prvom opisu nije bilo predstavljeno. Policija na Kosu je zaključila slučaj i predala je dalje istraživanje policiji na Rodosu. Ovo su oni najvažniji detalji koji su juče izneseni.

 

 

Kako kaže, slučaj Radovana Juračića je dobio pažnju.

- A kolika je gledanost ove emisije danas sam mogao i sam da se uverim kada su me mnoge komšije ovde u Solunu pitale za Radovana sa željom i nadom da se što pre nađe. Ukoliko budem saznao nove detalje obavestiću vas. Sa nadom da će se moj sledeći post sastojati od 3 reči - Radovan je pronađen, i da ću opet postavljati postove o manje poznatim delovima Grčke, sve vas srdačno pozdravljam - napisoa je Radmilo Belić.

Podsetimo u potragu za Radovanom uključili su se i grčki mediji, a Emisiju "Svetlo u tunelu" radi Ginisova rekorderka koja je slavu stekla kao žena koja je pronašla najveći broj nestalih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija