• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2023

14:13

(FOTO) Prozivaju Srbe da su paradajz turisti, a šta oni rade? Nečuveno, pogledajte ove Grke!

Shutterstock

Društvo

(FOTO) Prozivaju Srbe da su paradajz turisti, a šta oni rade? Nečuveno, pogledajte ove Grke!

Podeli vest

Dok jedni misle da odmor nije ako ne potroše plate po restoranima, drugi se ne ustručavaju da na plaži izvuku hleb, paštetu i paradajz, što je pre 40 godina bilo normalno. Međutim, nisu samo Srbi paradajz-turisti.

Jednog turistu iz Srbije nije mrzelo, kada ih je ugledao, da slika na plaži porodicu iz Grčke, a tek da čujete šta su radili!

- Lica su sakrivena, a poenta je toga da prozivaju nas paradajz turiste, a to isto rade i domaćini. Jedino mi nije ok da hranu i piće ponesemo u beach bar ako smo već tamo otišli - napisao je jedan korisnik na društvenim mrežama u grupi "Grčka uživo".

Foto: printscreen facebook

Uslikano na grčkoj plaži, a na fotki su upravo Grci

On je dodao da su u pitanju Grci koji su u frizu donelo hladno pivo i sendvič za decu.

- Ja sam lično paradajz turista, a ovo sam okačio iz razloga da pokažem da to nije loše i da to rade čak i domaćini. Jedino poštujem da kada već odete u beach bar nije pristojno nositi svoje piće i grickalice, isto kao u bioskop kada odete - zaključio je on.

Jedan korisnik naveo je da većina lokalaca tako letuje, a da su ležaljke previđene za turiste.

- E pa ako su Grci, Nemci.... Onda su simpatični, ako su naši onda su paradajz turisti - navodi se u jednom od komentara.

- Svuda u svetu ovo je sasvim normalno sem kod srpskih pokondirenih tikvi - dodao je jedan korisnik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija