• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

11.09.2023

10:43

K1 televizija ulazi u novu televizijsku jesen sa najpopularnijim i najgledanijim emisijama, ali i sa velikim iznenađenjima

K1/Promo

Društvo

K1 televizija ulazi u novu televizijsku jesen sa najpopularnijim i najgledanijim emisijama, ali i sa velikim iznenađenjima

Podeli vest

Jovana Joksimović i „Uranak“ od ovog jutra ponovo su na malim i velikim ekranima! Iz studija „Uranka“, najgledanijeg jutarnjeg programa na kablovskoj mreži, ovog jutra je u 7.25 dobro jutro i dobrodošlicu u novu televizijsku sezonu poželela Jovana Joksimović.

- Jedva smo čekali ovaj ponedeljak da sa našim gostima analiziramo najvažnije događaje u zemlji i svetu. Uzbuđenje pred svaku novu sezonu je veliko. Pravimo još bolji program, "preskačemo lestvicu" i svi zajedno televiziju iz sezone u sezonu činimo sve boljom. Tome u prilog najbolje govore rejtinzi i poverenje naših gledalaca kojih je iz dana u dan sve više. Od danas smo zajedno, svakog radnog dana od 7.25 - poručuje Jovana Joksimović koja jutarnji program na televiziji K1 vodi sa kolegom Dragom Jovanovićem.

Televizija K1 ovog jutra imala je i iznenađenje za svoje gledaoce koji program prate preko interneta, te se prvi „Uranak“ u novoj sezoni prati uživo na YouTube kanalu televizije.

Posle "Uranka", radnim danima od 11.30, na programu je jedna od najgledanijih zabavnih emisija u zemlji "Kec na jedanaest". Poznat i uigran tandem - Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović - u svom studiju razgovaraju sa gostima iz svih društvenih sfera – kulture, umetnosti, nauke, sporta... I u novoj sezoni, "Kec na jedanaest" u stalnoj postavci imaće i bend DženeriK1 koji će uživo izvoditi najveće domaće i strane hitove, a svakog dana na bini će sa njima biti i zvezde domaće muzičke scene.

Foto: K1/Promo

 

Naravno, tu je ponovo i emisija "Mi danas", u novom izdanju, svakog radnog dana od 16 do 18 sati u kojoj Natalija Milosavljević i Ivon Jafali aktuelnim temama pristupaju iz nekoliko uglova, sa pravim sagovornicima.

Foto: K1/Promo

 

K1 televizija je od ove jeseni pokrenula i dnevni format “Showtime sa Ognjenom“, pre svega baziran na aktuelnim informacijama o svim sferama javnog posla, sa drugačijim rubrikama i ulogama poznatih, kao i komentarima na sve što se dešava na regionalnoj javnoj sceni.

Foto: K1/Promo

 

Gledaoce K1 televizije sigurno će obradovati i domaći serijski program u prime time terminima svakog dana, ali to nije sve...

Uskoro nas očekuje i veliko iznenađenje, jer ćemo ove jeseni na K1 gledati i novu, sportsku emisiju. Do sada neviđeni voditeljski par vodiće ovu emisiju koja će se emitovati ponedeljkom uveče.

Vikendom će na programu od 6.55 biti Zoran Ostojić i Milorad Komrakov u jutarnjem programu "Dobro jutro Tanjug", a na televiziji K1 i ove jeseni gledaćete i filmske klasike i holivudske blokbastere.

Novi gosti Ivana Stankovića

Foto: K1/Promo

 

U emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" gledaćete nove goste! Ivan Stanković će nam u svom prepoznatljivom maniru, britkim i direktnim pitanjima, i u novoj sezoni pomoći da saznamo kako su njegovi sagovornici postali brend i kako se stiže do vrha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija