• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2023

15:00

MUP objavio najslađi snimak do sad: Stiglo pojačanje četvoronožnih policajskih službenika! Štenci nemačkog ovčara kradu srca!

MUP

Društvo

MUP objavio najslađi snimak do sad: Stiglo pojačanje četvoronožnih policajskih službenika! Štenci nemačkog ovčara kradu srca!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je na zvaničnom Instagram nalogu snimak najnovijih, i najslađih, pojačanja koja su stigla čuvarima reda. To su psi

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je na zvaničnom Instagram nalogu snimak najnovijih, i najslađih, pojačanja koja su stigla čuvarima reda.

- Danas bebe, sutra čuvari mira i bezbednosti. Četa vodiča službenih pasa izvešće novu generaciju četvoronožnih policijskih službenika… Pratite kako rastu - piše u opisu snimka.

Komandir prvog odeljenja Policijske brigade,Marko Mačar rekao je da su ove godine u okviru Policijske brigade, Čete vodiča službenih pasa, dobili dva legla štenaca iz matičnog stada.

- Prvo leglo u aprilu mesecu, tri šteneta nemačkih ovčara, i u junu mesecu, sedam štenaca takođe nemačkih ovčara - rekao je Mačar.

Goran Urošević, komandir prvog odeljenja Policijske brigad napominje da neće svi psi biti obučeni za iste radnje, i da štence čeka obuka, pa test procene sposobnosti.

- Moramo biti dovoljno svesni budućih obaveza naših pasa, i da procenjujemo ko je na kom mestu. Nisu svi oni dobri za traganje, a nisu ni svi dobri za odbranu i napad. Mi ćemo ih razvrstati, a onda posle testa ide stroga specijalistička obuka - rekao je Urošević.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija