• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

09.10.2023

16:41

Ko pronađe mačku Mazu, dobija 1.000 evra! Pančevci na nogama, vlasnica podigla nagradu!

Privatna arhiva

Društvo

Ko pronađe mačku Mazu, dobija 1.000 evra! Pančevci na nogama, vlasnica podigla nagradu!

Podeli vest

Mačka Maza nestala je prošle nedelje u Pančevu, a njena vlasnica Jelena nudila je pronalazaču brojku od neverovatnih 500 evra. Međutim, kako Maza još uvek nije pronađena, vlasnica je odlučila da poveća nagradu i sada nudi čak 1.000 evra.

Mnogi su se zapitali zbog čega Jelena nudi ovoliku brojku za macu koju je udomila sa ulice, ipak, njega priča govori da Maza nije samo kućni ljubimac. Ona je deo porodice i bez tog dela, Jelena ne može da funkcioniše.

Nakon nekoliko dana potrage Jeleni su se javljali ljudi koji su navodno pronašli crno-belu mačku koja liči na Mazu, ali nažalost nijedna od tih naca nije bila ona za kojom se traga.

- Sada sam zamolila da se slika potencijalna macka. Jer ja sam sama ne mogu tračati za svaku crno-belu mačku, oni za svaku misle da je Maza - kaže vlasnica.

Nakon šokantne brojke od 500 evra i nekoliko dana potrage, Jelena je odlučila da ode korak dalje i ponudi pronalazaču nagradu od 1.000 evra, samo da joj se Maza živa i zdrava vrati kući.

- Ko god bude pronašao Mazu dobiće 1.000 evra - napominje ona i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da joj se jave na telefon 061 208 68 68.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija