• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.11.2023

09:16

Stiže nam prvi sneg! Iznenađenje za vikend, evo kakvo nas vreme očekuje za mini-raspust i predstojeći praznik!

Tanjug

Društvo

Stiže nam prvi sneg! Iznenađenje za vikend, evo kakvo nas vreme očekuje za mini-raspust i predstojeći praznik!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti oblačno, sa kišom koja će se zapada i Vojvodine proširiti na celu zemlju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod u najnovijoj vremenskoj prognozi.

Tokom jutra po kotlinama i dolinama reka magla. Sunčanih intervala tokom dana biće na jugu i jugoistoku zemlje. Vetar slab do umeren, južnih smerova. U planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije jak vetar u oblasti pljuskova

Najniža temperatura od tri do 12, a najviša od 17 do 22.

U Beogradu danas uglavnom oblačno i suvo vreme, uz slabu kišu sredinom dana. Vetar slab do umeren, južnih smerova, u oblasti pljuskova jak. Najniža temperatura od osam do 12, a najviša oko 21.

Foto: Beta

 

Zahlađenje već od sutra

Već od srede Srbiju čeka zahlađenje, biće i pljuskova i nešto obilnijih padavina na jugu zemlje. U četvrtak nakratko sunčano, a onda opet naoblačenje, koje će se pojačati

U petak umereno oblačno, malo toplije ali vetrovito. Međutim, već u subotu, na praznik - Dan primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembar, stiže nam zahlađenje uz jak vetar, a na planinama se očekuje i sneg.

Od naredne nedelje vreme slično subotnjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija