• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2023

16:20

Tretirali je kao krimosa ni krivu, ni dužnu! Ovo svakome može da se desi! Kakva su nam prava?

Shutterstock

Društvo

Tretirali je kao krimosa ni krivu, ni dužnu! Ovo svakome može da se desi! Kakva su nam prava?

Podeli vest

Mnogima se desilo da prilikom izlaska iz neke prodavnice na vratima zapišti alarm jer je prodavac zaboravio da skine zujalicu, ali ono što se desilo jednoj ženi iz Niša izazvalo je šok kod mnogih korisnika društvenih mreža.

Naime, pri izlasku iz jedne radnje oglasio se alarm, a doživela je kranje neprijatno ponašanje od strane obezbeđenja, a čak je reagovala i policija.

- Zadržana sam u prodavnici jer mi je na izlazu pištao ranac. Obezbeđenje privatno me je zadržalo zato što nisam dozvolila da mi trkeljišu po rancu. Nisu me odveli u posebnu prostoriju, već su me držali na samom ulazu, sve komšije su me videle - požalila se ova Nišlijka u grupi "Besplatna pravna pomoć - Pravni centar Niš".

Foto: printscreen facebook

 

 

Dodala je da je nakon 20 minuta došla policija.

- Odveli su me u posebnu prostoriju, pretresli ranac i nisu pronašli ništa što bi moglo da bude njihovo. Uzela sam policijski izveštaj i pitam imam li neko pravo da tužim obezbeđenje i prodavnicu za naknadu materijalne štete - upitala je ona.

Korisnici su je savetovali da ih tereti za povredu časti.

- Meni se desilo nešto slično. Užasno neprijatno, pocrvenela sam. Naravno da nisu pronašli ništa - napisala je jedna korisnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Šokantno! Koka-kola priznala da je otrovala čoveka!
Zaštitnik potrošača

Šokantno! Koka-kola priznala da je otrovala čoveka!

Koka-kola Hrvatska napokon sе oglasila povodom informacija o trovanju i potvrdili su da jе slučaj čovеka koji jе hospitalizovan sa hеmijskim povrеdama jеdnjaka povеzan sa bočicom minеralnе vodе "Romerquelle", nakon što su se na društvenim mrežama u Hrvatskoj danas širile poruke o navodnom trovanju u riječkim kafićima.

07.11.2023

15:55

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija