• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

13.11.2023

12:11

Praktično i efikasno: Kombinovane mašine iz korena menjaju pranje i održavanje veša

Promo

Društvo

Praktično i efikasno: Kombinovane mašine iz korena menjaju pranje i održavanje veša

Podeli vest

Gorenje Srbija tokom celog novembra nudi vam fantastične popuste na kućne aparate.

Zašto bi Crni petak bio samo jedan dan, kad može da traje ceo mesec?! Upravo zato, Gorenje Srbija celog meseca ima posebnu akciju Black November, tokom koje možete da kupite različite aparate i kućne uređaje iz ponude ovog svetski poznatog proizvođača. Bez obzira na to da li vam je potrebna pegla, usisivač, frižider ili mašina za pranje, odnosno mašina za sušenje veša - Hisense / Gorenje Studiji širom zemlje i Gorenje internet prodavnica su mesta na koja bi odmah trebalo da odete i pogledate kakvu je ponudu kompanije pripremila za sve.

A da li ste razmišljali o jednoj mašini - i za pranje i za sušenje veša? Ako niste, evo zašto bi trebalo da razmotrite kupovinu upravo jedne takve!

Zamislite da možete da uštedite prostor, vreme, energiju, deterdžent i omekšivač, i to sve uz jedan jednostavan uređaj - kombinovanu mašinu za pranje i sušenje veša.

Foto: Promo

 

Mnogima su kombinovane mašine za pranje i sušenje veša nepoznata, ali vrlo praktična prednost, koja im olakšava svakodnevni život, kada ih jednom upoznaju. Najvažnija od svih, veš koji operete možete i osušiti u istoj mašini, izbegavajući planiranje sušenja veša po domu, a u mnogim situacijama čak i peglanje i revitalizaciju tkanine i njeno održavanje.

Sada možete praktično i brzo završiti celokupan proces, čime oslobađate vreme za druge važne obaveze ili za uživanje u stvarima koje više volite i koje vam više znače.

Pored toga, kombinovane mašine za pranje i sušenje veša često dolaze sa naprednim funkcijama kao što su STEAMTECH tehnologija za mekan i ispeglan veš, Power JetWash sistem za efikasno uklanjanje mrlja i druge inovacije koje će pranje i sušenje veša učiniti manje stresnim i daleko lepšim doživljajem.

Foto: Promo

 

Osim što čuvaju vaše vreme i energiju, ove mašine takođe su mnogo više prijateljske prema životnoj sredini, jer koriste manje vode i električne energije u poređenju sa odvojenim mašinama za pranje i sušenje veša. Sve u svemu, kombinovane mašine za pranje i sušenje veša predstavljaju praktično i održivo rešenje koje će olakšati vašu svakodnevnu brigu o vešu.

Dodatan razlog za kupovinu baš ove veš mašine je garancija od pet godina na proizvod i produžena garancija od 10 godina na inverter motor. Ne propustite sjajnu priliku da unapredite svoj dom sa Gorenje kombinovanom mašinom za pranje i sušenje veša ili nekim od drugih brojnih aparata na popustu tokom celog meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija