• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.11.2023

13:54

Sutra počinje "Vinska vizija Otvoreni Balkan": Donosimo vam detaljan program (FOTO)

Tanjug

Društvo

Sutra počinje "Vinska vizija Otvoreni Balkan": Donosimo vam detaljan program (FOTO)

Podeli vest

Drugi međunarodni sajam vina "Vinska vizija Otvoreni Balkan" biće održan od 16. do 19. novembra na Beogradskom sajmu.

Sajam će se održati pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a u okviru inicijative "Otvoreni Balkan" i tokom četiri dana Vinske vizije, Beograd će okupiti više od 600 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija, gastronomskih kompanija iz više od 28 zemalja, što je duplo više izlagača nego prošle godine.

Kako se navodi, polovina izlagača biće iz zemalja članica Otvorenog Balkana, i to 260 iz Srbije, 74 iz Severne Makedonije i 21 iz Albanije, a ove godine Sajmu su se pridružili proizvođači iz celog sveta.
Koliko će sajam biti veći od prošlogodišnjeg pokazuje i podatak da je prošle godine manifestacija održana u dve hale i dodatnoj trećoj hali, dok će ove godine za sajam vina biti korišćeno šest hala plus dve hale za gastronomiju.

 - U Hali 5 će biti gastronomski šou gde će kuvari iz celog sveta sa kuvarskim veštinama i titulama pokazati svoje kuvarsko umeće. Biće održani masterklasovi i kuking šou kao i takmičenje kuvara, kako pojedinačno tako i ekipno a publika će moći da proba hranu i ocenjuje kuvare -  istakao je direktor Saveza vinara i vinogradara Srbije Srevan Rajta.

Infromer vam donosi program sajma:

Foto: Infrmer

 

Foto: Infrmer

 

Foto: Infrmer

 

Foto: Infrmer

 

Foto: Infrmer

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija