• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2023

08:00

Devojku usred noći probudio nepoznati muškarac u njenoj kući! Progonitelj bio uporan da dobije njen broj telefona - Drama na Altini! (VIDEO)

Pexels, Shutterstock

Društvo

Devojku usred noći probudio nepoznati muškarac u njenoj kući! Progonitelj bio uporan da dobije njen broj telefona - Drama na Altini! (VIDEO)

Podeli vest

Jedna devojka objavila je na Instagramu informacije o mladiću koji je, kako je navela, proganja već izvesno vreme.

Ova devojka živi u beogradskom naselju Altina u koju se on doselio prošle godine. Kako navodi, tražio joj je broj telefona na ulici, raspitivao se gde živi i dolazio do stana da se upoznaju.

Devojka ističe da je čula da je slično radio i drugim devojkama, kao i da targetira žene koje žive same i da im obija stanove. 

- Prošle godine se dečko iz Smedereva doselio u naš kraj (Altina) i počeo da presreće devojke po ulici. Mene je konkretno više puta zaustavio i tražio mi broj telefona, raspitivao se kod komšija i u prodavnici u kraju gde živim i došao mi je na stan da se upozna. Rekla sam mu da nisam zainteresovana više puta i neko vreme me nije dirao. Priče po komšiluku su glasile da to radi i drugim devojkama, ženama, i da targetira ženske osobe koje žive same i da obija stanove, nađena mu je i oprema za obijanje od strane par komšija koje su ga pratile jer je nekolicina stanova bilo obijeno ali ništa nije moglo da se dokaže. Ja sam tada otišla do hotela u kome živi sa majkom koja je tamo bila zaposlena da zamolim vlasnike da mu skrenu pažnju da me ostavi na miru i oni su pozvali njegovu majku koja mi je rekla da se on samo udvara! - glasi objava na društvenim mrežama.

Foto: Freepick

 

Kako je navela, tada nije ništa prijavila.

- Pre par dana, tačnije 30.11. u tri ujutro psi su me probudili, imam ih 3 jer su čuli da se nešto dešava kod vrata i kad sam ušla u hodnik vrata su bila otvorena, bio je mrak, on je stajao jednom nogom u mom hodniku i tada je pokucao i rekao da mu je stan izgoreo i da mu zovem taksi, bio je mrak u zgradi i u prvi mah sam pomislila da je zaista neko od komšija i krenula po telefon, kad sam upalila svetlo i videla da je on shvatila sam onako bunovna i da su vrata bila otvorena i da je on u pitanju. Tada mi je tražio broj telefona ponovo i počela sam da vičem pa je pobegao. Zvala sam policiju, došli su, sastavili zapisnik i otišli. Pričali su sa vlasnicima hotela ali nisu išli kod njega iako sam im rekla gde živi. Nisu se zadržali ni 5 minuta kod njih, pa sam ja oko 4 otišla sama, rečeno mi je da oni nemaju uvid u to ko kod njih živi i da ih to ne zanima - ističe ona.

U objavi koja je usledila posle njene, navodi se da je ista osoba pokušala da uđe u nekoliko dvorišta na Vojnom putu i da su ga psi sprečili.

"Pozdrav, ovaj dečko što je upao devojci u stan je isti koji je objavljen u grupi Altina Info na Fejsbuku pre 3 dana gde je rečeno da je ujutru između 8 i 9 pokušao da preskoči i uđe u nekoliko dvorišta u ulici Vojni put, ali su ga psi sprečili, čak koliko vidim i isti duks ima! Oprez svima!" - glasila je objava jednog korisnika.

Video koji je snimila ova devojka možete pogledati OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija