• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2023

08:00

Ne čekaj! Zgrabi priliku i useli se sledeće godine u stan koji se nalazi u naselju prepunom zelenila

Banovo Brdo Residences

Društvo

Ne čekaj! Zgrabi priliku i useli se sledeće godine u stan koji se nalazi u naselju prepunom zelenila

Podeli vest

Zamislite život u stanu kao iz filma, kada na kraju dinamičnog dana glavni junak stiže u svoj moderno spređeni stan u luksuznom naselju moderne arhitekture, koji je smešten u blok orkužen sa mnoštvom zelenila.

Čim zakorači u svoj stan zaboravi na sve probleme koji su ga do tog momenta progonili. Ovakav scenario je mnogo bliži nego što mislite, jer uskoro niče naselje pod imenom “Banovo Brdo Residences” koje će izgledati upravo kao ova scena iz filma.

Ceo koncept je osmišljen i prilagođen urbanom načinu života, kako bi pružio udobnost, toplinu, funkcionalnost, praktičnost i estetiku. U ovom kompleksu na Banovom Brdu će pronaći svoj novi dom svi oni koji žude za tišinom i udobnošću.

Investitor poseduje građevinsku dozvolu, a radovi se približavaju “koti 0”. Faza izgradnje pod nazivom “Jupiter” obuhvatiće izgradnju 119 stanova, 224 parking mesta, stanarske ostave, privatne bašte, ulazne holove sa recepcijom i obezbeđenjem.

Foto: Banovo Brdo Residences

 

Novi stambeni kompleks “Banovo Brdo Residences”, će biti jedinstveni stambeno-poslovni kompleks koji će se prostirati na preko pet hektara zemljišta između Požeške ulice, Trebevićke, Đorđa Ognjanovića i Ratka Mitrovića. Prilikom projektovanja posebna pažnja je stavljena na udaljenost između objekata i predivđeno rastojanje između zgrada biće od 22 do 52 metra, tako da će zahvaljujući velikoj razuđenosti, svaki stan će imati dovoljno svetla i privatnosti.

Za stanare su pažljivo projektovani stanovi od studija od 30 m2, pa do penthausa od 240 m2,  dvostrano su orijentisani, što omogućava da se mogu prilagoditi željama i potrebama korisnika, u zavisnosti od njihovih potreba. 

Poput žile kucavice duž celog kompleksa prostiraće se zelena promenada, koja će imati: zeleno šetalište, biciklističku i trim stazu, prostor za rekreaciju, za igru dece, opuštanje i zabavu. Na raspolaganju će biti i teretana, bazen kao i SPA centar. Celo naselje je zamišljeno kao grad u gradu sa svom dostupnom infrastrukturom. U blizini su škole i vrtići, kao i “Ada Ciganlija”, “Baseline”, tržni centar “Ada Mall”, bazeni i park “Košutnjak”. Po obodima ove zelene promenade nalaziće se: prodavnice, kafići, restorani, apoteke, kulturni sadržaji koji će dati poseban ambijent celom naselju.

Foto: Banovo Brdo Residences

 

Takođe, ono što je važno da se napomene jesu zelene površine od čak 23.000 m2, što u današnjem vremenu, naročito života u gradu, predstavlja veliku prednost za pronalazak mira i relaksacije. Upravo na toj površini nalaziće se biciklistička staza i šetalište koji će porodicama obezbediti i fizičku aktivnost, ali i šetnju koja pruža osećaj da ste daleko od grada i gužvi koje su postale svakodnevnica u Beogradu. 

Banovo Brdo Residences je više od stambenog kompleksa, to je zajednica gde možete stvarati trajne uspomene sa porodicom i prijateljima. Nemojte propustiti priliku da postanete deo ove jedinstvene zajednice. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj kutak u naselju gde luksuz i udobnost postaju stvarnost, više informacija na sajtu banovobrdoresidences.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija