• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Matijašević

11.12.2023

10:13

Užičani nagradili kovid heroje! Stigli ugovori za 94 zdravstvena radnika

RINA

Društvo

Užičani nagradili kovid heroje! Stigli ugovori za 94 zdravstvena radnika

Podeli vest

U ime Grada Užica, novozaposlenim medicinarima čestitala je Gradonačelnica dr. Jelena Raković Radivojević.

Ugovore na neodređeno vreme u Zdrastvenom centru u Užicu dobile su 82 osobe, dok je u Specijalnoj bolnici Čigota u stalni radni odnos zaposleno 12 radnika.

U užičkom Domu zdravlja priređen je prijem za radnike angažovane tokom pandemije kovida u ustanovama Zdrastvenog centra Užice, sa kojima su nedavno potpisani ugovori o stalnom zaposlenju.

U ime Grada Užica, novozaposlenim medicinarima čestitala je Gradonačelnica dr. Jelena Raković Radivojević.

- Ne plašeći se za svoje živote dali ste nemerljiv doprinos onda kada je to bilo najpotrebnije svim građanima Užica i celog Zlatiborskog okruga. Ovo je istovremeno još jedan dokaz da živite u državi koja brine o vama i u kojoj su ljudi na prvom mestu  - između ostalog naglasila je Radivojević.

Čestititkama se pridružio i načelnik Zlatiborskog okruga, Desimir Popović, kao i dr. Aleksandar Lazić, direktor Doma zdravlja Užice.

 - Vi ste bili ti koji ste se hrabro suočili sa najvećim izazovom stavljajući na raspolaganje svoju stručnost, znanje i srce svima kojima je bila potrebna pomoć. Radili ste besprekorno pod stalnim pritiskom i pokazali pravi timski duh. Neka današnji dan bude simbol hrabrosti vašeg predanog rada i budućeg uspeha - istakli su oni.

Po najnovijem zaključku Vlade zaposleno je 8.436 zdrastvenih i nezdrastbenih radnika koji su bili angažovani tokom kovida, a pre toga je od marta 2020. zaposleno 4000, pa je ukupno u zdrastvenom sistemu zaposleno od tada 12. 436 lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17