• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2024

09:26

Najezda pacova! Jadranka iz Novog Sada šokirana scenom koju je zatekla u svom kupatilu: Ulaze u stan kroz wc šolju, penju se po spratovima!

Shutterstock

Društvo

Najezda pacova! Jadranka iz Novog Sada šokirana scenom koju je zatekla u svom kupatilu: Ulaze u stan kroz wc šolju, penju se po spratovima!

Podeli vest

Novosađanka Jadranka ostala je u šoku kada je pre mesec dana po prvi put videla pacova koji izlazi iz njene wc šolje. Ipak, njenim mukama tu nije bio kraj, a kako kaže, za ovaj period, već treći put glodari su posetili njen stan.

Kako nam objašnjava, cev od wc šolje menjala je tri puta, jer su je glodari izjeli. Na fotografijama kupatila primetna je ogromna rupa, a od plastične cevi ostale su samo žice koje je pridržavaju.

- Živim u prizemlju i već treći put za mesec i po dana menjam odvodnu cev od wc šolje. Pacovi dolaze već treći put zaredom. Ciklonizacija je bila dvaput i ništa. Ne znam ni na koji način bih mogla da ih se rešim - priča Jadranka.

Ova starija žena živi na Limanu IV, a kaže da nikada pre, za ceo život nije videla pacova u svojoj zgradi.

- Nikako ne mogu da ih oteram, rupe su veličine dlana. Ja sam u prizemlju, a kažu da idu i do trećeg sprata - dodaje Novosađanka.

Foto: informer.rs

 

Ona kaže da je vrlo uplašena, a pojašnjava i da su joj mnogi predlagali da u odvod sipa sonu kiselinu ili ultrazvučni aparat koji tera glodare.

- Strahovito se bojim. Ne znam kad dolaze, a plašim se da ne počnu da šetaju po stanu. Sonu kiselinu sam sipala, uopšte mi nije pomogla, čak mi se činilo da od nje još više ogladne - navodi ova žena.

Jadranka pojašnjava da je pričala i sa komšijama, ali da zasad niko u zgradi nema sličan problem. Postavila je nepovratnu klapnu, te se nada da će problem biti rešen, a uključio se i predsednik skupštine stanara kako bi zajedno pronašli dugoročno rešenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hitna pomoć neće biti ista: U martu počinje rekonstrukcija zgrade!
Društvo

Hitna pomoć neće biti ista: U martu počinje rekonstrukcija zgrade!

Zavod za urgentnu medicinu Grada Beograda, koji svi poznajemo kao Hitnu pomoć pored auto-puta, mora da bude u stanju da odgovori na zahteve za urgentnu pomoć svih 11 gradskih opština. Zgrada Hitne pomoći izgrađana je 1960. godine i od tada nije obnavljana. Vest je da već u martu počinje rekonstrukcija. Sve novo, biće i veće i bolje ali do tada će se snalaziti po starom.

19.01.2024

17:14

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija