• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2024

14:02

Nevreme stiže u Srbiju! RHMZ izdao hitno upozorenje: Kiša i sneg u ovim delovima naše zemlje

shutterstock

Društvo

Nevreme stiže u Srbiju! RHMZ izdao hitno upozorenje: Kiša i sneg u ovim delovima naše zemlje

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje u kome navodi da će danas biti i kišnih i snežnih padavina.

- Posle podne oblačno, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom. Na severu Banata, u Bačkoj, kao i u većem delu Srema, zadržaće se suvo vreme sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren, ponegde i jak severozapadni vetar, na planinama istočne Srbije i sa olujnim udarima - stoji u upozornjeu RHMZ.

Prognoza za naredne dane

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti umereno do potpuno oblačno i nešto hladnije. Na severu suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalom delu zemlje mestimično sa kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom. Vetar umeren i jak, na planinama istočne Srbije i sa udarima olujne jačine, severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9, najviša dnevna od 10 do 14 stepeni Celzijusa.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i malo hladnije, sa kratkotrajnom kišom tokom dana. Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 7, najviša dnevna oko 11 stepeni Celzijusa.

U Srbiji u sredu u većem delu promenljivo oblačno i suvo, samo još ujutru i pre podne na jugu i jugoistoku zemlje pretežno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, u planinskim predelima sa snegom. Zatim se do kraja nedelje očekuje malo do umereno oblačno i suvo vreme, ponegde sa slabim jutarnjim mrazem, a tokom dana sa sunčanim intervalima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija