• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.02.2024

14:53

"Dunav" siguran oslonac na svim putovanjima

Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“, pakt studio

Društvo

"Dunav" siguran oslonac na svim putovanjima

Podeli vest

Kompanija "Dunav osiguranje" predstavlja se na 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se ove godine održava u Beogradu od 22. do 25. februara.

Pod sada već prepoznatljivim sloganom Nova putovanja pišu nove priče, uz želju da svim našim korisnicima putničkog zdravstvenog osiguranja  i ubuduće budemo siguran oslonac na svim putovanjima.

Ovo je idealna prilika da se podsetimo koliko je za savršeno putovanje pored odabira destinacije važna i dobra priprema, bilo da je vaš izbor planinski centar, egzotična destinacija ili neki evropski grad. Preporuka prijatelja uvek je dobrodošla, a prvi i siguran izbor je pre svega polisa putničkog zdravstvenog osiguranja koju vam nudi Kompanija "Dunav osiguranje".

- Želimo da u potpunosti uživate u svim novim avanturama koje nosi jedno putovanje, a brigu o mogućim nezgodama prepustite nama - poručuje Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije "Dunav osiguranje".

Foto: pakt studio

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je nakon svečanog otvaranja Sajma turizma obišao izlagače

Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja pruža mogućnost zaštite od brojnih rizika i naknadu troškova hitne lekarske intervencije, bolničko i ambulantno lečenje, nabavku neophodnih lekova, kao i prevoz bolesnika do najbliže zdravstvene ustanove. Oni koji veći deo svog odmora provode aktivno uz skijanje ili neki drugi sport mogu se osigurati i od sportskog rizika.

- Saglasni da prijateljske odnose čini sloboda izbora, na vama je odabir teritorije, nivoa pokrića i trajanja osiguranja. Suma osiguranja po polisi putničkog zdravstvenog osiguranja iznosi čak do 35.000 evra. Polisu možete zaključiti na više od 600 prodajnih mesta Kompanije "Dunav osiguranje", kao i onlajn, i na taj način ostvariti 15 odsto popusta - istakao je Bojan Raičević.

Foto: pakt studio

 

Članovi Izvršnog odbora Kompanije  „Dunav osiguranje“ i direktorka Centra za marketing

Detaljne informacije i instrukcije  ukoliko dođe do osiguranog slučaja osiguranici mogu dobiti pozivanjem broja 011 36 36 940.

Pozivamo vas da posetite štand Kompanije "Dunav osiguranje" u Hali 1 Beogradskog sajma i detaljnije se informišete o putničkom zdravstvenom osiguranju i paketu putnog osiguranja. To možete učiniti i besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286 ili na internet stranici: www.dunav.com.

Foto: pakt studio

 

Štand Kompanije „Dunav osiguranje“

Srećan put uz želju da nova putovanja bojite najlepšim uspomenama!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija