• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2024

20:01

Čovek jezivo izvređao kasirku! Skandal u srpskom marketu: Ni ona mu nije ostala dužna!

Shutterstock

Društvo

Čovek jezivo izvređao kasirku! Skandal u srpskom marketu: Ni ona mu nije ostala dužna!

Podeli vest

Srpkinja, kasirka iz jednog marketa priznala je da je nedavno bila verbalno napadnuta od strane starijeg gospodina samo zato što je usled velikog posla bila van kase. Zbog kako kaže, odvratnih psovki koje su joj bile upućene, priznala je da okreće novi list u odnosu s ljudima.

Na svom Iks profilu žena iz Srbije objasnila je da nakon šoka koji je doživela od starijeg gospodina, više ne želi da trpi uvrede na račun njenog posla. Iako joj se kaže, čovek kasnije izvinuo, zbog njene reakcije koju nije očekivao, "počastio" ju je psovkama još jednom.

 

- Danas, na poslu bila sam verbalno napadnuta i vređana od strane gospodina od nekih 70-75 godina. Repertoar koji je koristio je od "p* k***" do "pi*da ti materina" uz omalovažavanje moje profesije. Ovako do sada nije niko reagovao i to sve jer sam bila van kase i što sam mu rekla da račun koji je doneo da zameni robu preda koleginici na kasi. Tu sam bila fina uz komentar 'sram vas bilo' - napisala je ona i dodala:

- Kasnije se vratio i krenuo da se izvinjava i očekivao da pristanem na izvinjenje, što nisam jer nije u redu. Kada je video da ne praštam, dobio je novu inspiraciju i krenuo da me na*ušava još zešće. Uzvratila sam žestoko i počastila ga u istom merom. Šokiran, izlazi, ne veruje ali i dalje pi*kara.

Potom je istakla da na kasi kupci dobiju ljubaznost i osmeh, a da ona više neće nikog trpeti.

- Došli ste da kupite. Na kasi dobijate 'dobar dan', ljubaznost, osmeh, šalu i račun. Kome se ne sviđa, ko nije društven i ko je nedoje*an, ne ulazite nigde. Ja sigurno da neću više nikog trpeti i dozvoljavati da se iživljava nada mnom, neću, po cenu lomljenja ruke opet i otkaza. Braniću se svim sredstvima! Ja nisam ni jedna moja koleginica i ne plačem. Ako ste bolesni, lečite se! - zaključila je ona.

Njena objava šokirala je mnoge korisnike društvene mreže Iks, koji su joj u komentarima pisali reči podrške.

"Bravo bre... Ne daj na sebe!" 

"Podržavam te do neba! To bre sve isfrustrirano, ne sme na ukućanima, pa se iživljava na ljude koji pošteno zarađuju svoj hleb"

"Kaže jedna kasirka, kad sam počela da radim na 10 kupaca jedan je bio nadrndan i nenormalan, danas kad naiđe neko normalan ili ne daj Bože nasmejan i našali se, budeš oprezan jer drastično odskače" glasili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija