• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2024

09:25

Meteoropate danas na udaru! Ako ste ustali nervozni i neraspoloženi, ovo je razlog: Biće sunca i kiše, a evo gde nas očekuje i sneg!

Shutterstock

Društvo

Meteoropate danas na udaru! Ako ste ustali nervozni i neraspoloženi, ovo je razlog: Biće sunca i kiše, a evo gde nas očekuje i sneg!

Podeli vest

Danas se usled promene vremena, očekuje i pogoršanje biometeorološke situacije. Usled biometeoroloških prilika oprez se savetuje osobama sa respiratornim oboljenjima, a moguće su i tegobe kod srčanih bolesnika, stoji na sajtu RHMZ-a.

Prema vremenskoj prognozi sajta RHMZ-a, vreme danas biće promenljivo. Očekuje se i sunce i kiša, a najviša dnevna temperatura neće preći 17. podeljak. Najviše kiše očekuje se u južnim delovima zemlje, dok je na planinama moguć i sneg.

Moguće su izvesne tegobe kod srčanih bolesnika, pa im se preporučuje smanjena fizička aktivnost.

U Srbiji danas promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, na višim planinama sa snegom, dok se u Vojvodini očekuje suvo.

Foto: Foto: Shutterstock, Darko Cvijanović

 

Vetar u skretanju na severozapadni.

Maksimalna temperatura biće od 8°C na jugu do 18°C na severu Srbije, u Beogradu do 17°C.

Oblačno vreme, povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pluskom, očekuje se i u sredu.

Kod srčanih bolesnika moguće izvesne tegobe

RHMZ savetuje oprez osobama sa respiratornim oboljenjima. Moguće su izvesne tegobe kod srčanih bolesnika, pa im se preporučuje smanjena fizička aktivnost.

Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti nervoza i smanjena radna sposobnost, a svim učesnicima u saobraćaju preporučuje se dodatni oprez.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija