• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Rina.rs

10.03.2024

09:59

Srbi poludeli za ovom terapijom! Leči "slomljena srca": O njoj bruji cela Srbija! (FOTO)

Shutterstock

Društvo

Srbi poludeli za ovom terapijom! Leči "slomljena srca": O njoj bruji cela Srbija! (FOTO)

Podeli vest

ako se neretko može čuti kako je patnja zbog ljubavnog raskida izgubljeno vreme, a naše bake unukama savetovale - "jedan se otegao, drugi se protegao", bol zbog ljubavi ipak ne godinama susrela se i Novosađanka Vesna Petović koja svedoči da je to zapravo jaka i realna bol, kojoj naočigled nema leka.

- Zbog raskida koji se dogodio na specifičan način dugo sam patila. Spolja sam izgledala živa, ali u meni je sve bilo mrtvo. Ja sam osećala da me bole duša i srce, išla sam kod lekara koji nikakvu dijagnozu nisu uspostavljali i od njih se vraćala još tužnija jer očigledno za mene nije bilo leka. To stanje je trajalo godinama - započinje svoju iskrenu priču Vesna.

Dugo je bolovala od "slomljenog srca" i izgledalo je kao da rešenja nema. Ipak sve se promenilo kada je poželela u potpunosti da spozna sebe i svoju dušu koju je nakon godina i godina tuge htela konačno da zaceli. Tada je počela da praktikuje regresoterapiju i tako ponovo pronašla sebe.

- Moja bolest duše je mene zapravo dovela do moje životne svrhe i ja sam svoj bol uzdigla na najveći nivo. Regresoterpaija me je vratila u život, ona se bavi našom dušom, onim što imamo u sebi na fizičkom i psihičkom nivou, bavi se našom podsvešću. Ona nam omogućuje da spoznamo i prihvatio emocije iz naše prošlosti i da se sa njima na miran način suočimo u sadašnjasti. Da je u potpunosti savladamo i živimo sa njom -rekla je Vesna.

Foto: RINA

 

Ova Novosađanka kada je iscelila svoju dušu, poželela je na isti način da pomogne i drugima i to radi upešno već godinama.

- To je terapija koja vam kroz pitanja i asocijacije pomaže da upoznate sebe, da se vratite mnogo unazad, pa čak i u prošle živote. Kroz regresoterpiju vi zapravo stavrate žive slike kao da gledate vaš životni film. Terapija traje dva do tri sata. Radi se temeljno, polako, detaljno, sve dok se ne očisti sve što pravi smetnju određene teme na kojoj se radi. Dobrobit regresije je ta da tokom terapije možemo osvestiti sve što nas remeti da sad živimo istinski srećan život, bez straha, tenzije, pritiska u telu, bez emocija koje bude u nama ono potisnuto, poput besa, tuge, straha, ljubomore itd. Regresija je terapija kojom se vraćamo u prošlost taman toliko koliko nam je potrebno da otklonimo uzrok emotivnih problema. Kad se otkloni uzrok problem tj. posledica nestaje - priča žena koja je na ovaj način uspela da zaleči svoje slomljeno srce.

Regresija, po metodi Patrika Balinta, je asocijativna terapija. Radi se u potpuno svesnom stanju, a prodire se duboko u podsvest putem asocijacija uz pomoć kojih se lakše sećamo te se tako sa lakoćom ulazi u regresiju.

Tokom terapije se uviđa šta nam se nekad dešavalo i kako samo se tad osećali i šta smo mislili. U 95% slučajeva dovoljna je samo jedna regresoterapija da se u potpunosti očisti i osvesti uzrok koji otežava zdravlje,dobar kvalitetan odnos, celokupno psihofizičko emotivno stanje u telu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija