• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2024

07:04

Jutros minus, tokom dana plus 20! Evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Društvo

Jutros minus, tokom dana plus 20! Evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije vreme, duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije i u planinskim predelima sredinom dana povremeno i jak, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prema vremenskoj prognozi, najniža temperatura biće od minus tri, najviša do 19 stepeni, a tokom večeri postepeno naoblačenje sa severozapada, a slaba kiša tokom noći očekuje se mestimično u Bačkoj, Sremu i zapadnoj Srbiji.

U Beogradu se ujutru očekuje slab prizemni mraz, tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme uz slab do umeren severozapadni vetar. Temperature će se kretati od nula do 18 stepeni.

Foto: Foto: Tanjug

 

Vreme do nedelje

U petak 22. marta će biti prolazno naoblačenje koje će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu ili pljusak. Vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 8 stepeni, a najviša od 14 do 18 stepeni.

Što se tiče subote 23. marta, biće promenljivo sa dužim sunčanim intervalima i toplo, tek ponegde u brdsko-planinskim predelima kratkotrajna slaba kiša. Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 9 stepena, a najviša od 17 do 21 stepen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija