• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2024

10:30

WC šolja je u ormaru: Šok oglas za izdavanje stana u Beogradu, a kada čujete detalje neće vam biti dobro (FOTO)

printskin Facebook

Društvo

WC šolja je u ormaru: Šok oglas za izdavanje stana u Beogradu, a kada čujete detalje neće vam biti dobro (FOTO)

Podeli vest

Cene stanova za izdavanje, podivljale su poslednje dve godine. Ipak, svaka roba nađe svog kupa, a ono štop se danas ponudilo u jednoj grupi, sve je ostavilo u neverici.

Naime, jedan kako se predstavlja stariji gospodin, odlučio je da izdaje svoj stna, ali opis oglasa je naišao na smeh i kritike. 

U jednoj sobi se nalazi sve, pa čak i tuš kabina koja funkcioniše na žetone, kako on kaže. 

Njegov oglas vam prenosimo u celosti: 

Foto: printskin Facebook

 

 

- Luks opremljena soba na izdavanje, sam centar, ulica Sremska. Potpuno samoatalno funkcionalna soba sa tuš kabinom i toaletom (ormar s desne strane se otvara i njemu je toalet šolja).
Ja sam pukovnik u penziji i tražim čiste i disciplinovane osobe koje bi poštovale moje vreme odmora, te kuhinju i dnevnu sobu koristile po unapred, zajednički utvrđenom rasporedu.
Slika na zidu levo ne ulazi u cenu stanarine, ona je poklon od jedne dame koju sam upoznao na Ostrvu Cveća 1982. godine gde sam bio po komandi i prebaciću je u svoj boravišni deo.
Cena je 200 eur. Internet ima besplatan iz restorana u prizemlju, a voda se plaća po potrošnji, tuš kabina je na žetone i svaki žeton je 10 minuta i tako se na kraju meseca obračunava potrošnja. Struja je 1/3 plaćate vi. Meni često dođu prijateljice pa kuvamo i spremamo pa iskreno, ja više trošim.
Ako ste zainteresovani napišite i ja ću vam se javiti. Čika Slobodan Glog, pukovnik u penziji - stoji u oglasu. 

Komentari se samo nižu, a građani su ostali nemi na ovakav oglas za koji misle da je ipak šala. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija