• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2024

15:05

"Bilo bi me sramota da tražim 150 dinara"! Beograđanka kupila pokvarenu šunku, htela da je vrati, ali je pobesnela zbog menadžerke (FOTO)

Shutterstock

Društvo

"Bilo bi me sramota da tražim 150 dinara"! Beograđanka kupila pokvarenu šunku, htela da je vrati, ali je pobesnela zbog menadžerke (FOTO)

Podeli vest

Beograđanka se na društvenim mrežama požalila na jedan market u kome tvrdi da je više puta kupila pokvarene suhomesnate proizvode.

Njena objava se pojavila na društvenoj mreži Instagram na stranici serbialivebeograd.

- Treći put u roku od mesec dana kupujemo pokvarene stvari na delikatesu. Dva puta im je oprošten buđav kačkavalj i pokvarena šunka. Juče kupljena šunka sva balava i pomodrela. Odlazim da tražim reklamaciju. Nisam imala fizički račun, ali ga imam skeniranog u aplikaciji za nagradnu igru. Jedva dođoh do menadžerke koja ne zna da sastavi prosto proširenu rečenicu i naiđoh na: "Ko zna gde ste je vi držali do juče" i "Mene bi bilo sramota da tražim 150 dinara" - napisala je ona i dodala:

Foto: Foto: Printscreen

 

- Ne radi se o novcu, oprostila sam i skuplje stvari, ali ovo je postalo stvarno katastrofa da em si oštećen, em ćeš biti i okrivljen. Kojoj god prodavnici da se okreneš rizikuješ trovanje. Inspekcija pozvana zbog stava gospođe menadžerke, a ljudima savet da odmah proveravaju šta su kupili pre nego što bace račun - naglasila je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija