• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2024

07:30

RHMZ saopštio najnoviju vremensku prognozu: Evo šta nas očekuje danas, a šta u narednoj nedelji!

Tanjug/Nenad Mihajlović

Društvo

RHMZ saopštio najnoviju vremensku prognozu: Evo šta nas očekuje danas, a šta u narednoj nedelji!

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) dao je najnoviju vremensku prognozu za naredne dane.

U većini mesta pretežno sunčano i toplije, a u brdsko-planinskim predelima, pre svega na jugozapadu i istoku Srbije, sredinom dana i posle podne očekuje se lokalni razvoj oblačnosti sa retkom (izolovanom) pojavom kiše i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab do umeren, severnih pravaca.

Temperature će se kretati od 15 do 34 stepena.

Foto: Tanujug

 

 

VREME U BEOGRADU

I u glavnom gradu pretežno sunčano i toplije. Temperatura od 18 do 33 stepena.

PROGNOZA ZA NAREDNIH SEDAM DANA

U nedelju se očekuju temperature do 37 stepeni uz tropske noći u urbanim sredinama s obzirom na kratkotrajan priliv veoma toplog vazduha sa severa Afrike ka našem području.

Od utorka se ponovo očekuje pojava grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija