• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2024

18:12

EKSKLUZIVNO! Ovo je električna "panda" koja će se proizvoditi u Kragujevcu! Evo koliko će da košta (FOTO)

Vrele gume

Društvo

EKSKLUZIVNO! Ovo je električna "panda" koja će se proizvoditi u Kragujevcu! Evo koliko će da košta (FOTO)

Podeli vest

Danas je u Torinu predstavljen električna Fiat Grande Panda, a kako saznajemo, reč je o modelu koji će se proizvoditi u fabrici u Kragujevcu

Bilo je dosta nagađanja kako će izgledati finalna verzija nove Pande, a imali smo prilike da vidimo i razne koncepte i nezvanične rendere automobila.

Informer vam sada donosi fotografije modela kakvi će se proizvoditi u Stelantisovoj fabrici u Šumadiji. 

Podsetimo, radnici Fijatove fabrike su završili obuku.

Kako saznajemo, koštaće manje od 25.000 evra i proizvodiće se kao električna, hibridna i sa benzinskim motorom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija