• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2024

06:23

Stiglo osveženje! U ovom periodu dana očekuju se pljuskovi sa grmljavinom

Shutterstock, Darko Cvijanović

Društvo

Stiglo osveženje! U ovom periodu dana očekuju se pljuskovi sa grmljavinom

Podeli vest

Srbiji će danas biti promenljivo, toplo, sparno i nestabilno vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom a najviša dnevna temperatura iznosiće do 34 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Prema prognozi, kiša, pljuskovi i grmljavina biće češći ujutro i pre podne, dok se posle podne očekuju uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni. 

Jutarnja temperatura u Srbiji od 17 do 21, a najviša od 30 do 34 stepena.

I u Beogradu danas promenljivo oblačno, toplo i tokom većeg dela dana suvo, a kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom očekuju se uglavnom ujutro i delom pre podne. Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni. 

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Jutarnja temperatura u glavnom gradu oko 21, a najviša oko 30 stepeni.

Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do nedelje, 28. jula, početkom sledeće sedmice, u ponedeljak i utorak, toplo i iznad većeg dela pretežno sunčano, a uz lokalni razvoj oblačnosti kiša i pljuskovi s grmljavinom, se kao redja pojava, očekuju uglavnom u brdsko-planinskim predelima. 
Zatim promenljivo, nestabilno i svežije uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i pljuskova sa grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija