• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

21.07.2024

10:36

Pao sistem na Evzoniju: Totalni kolaps na graničnim prelazima ka Grčkoj

Informer

Društvo

Pao sistem na Evzoniju: Totalni kolaps na graničnim prelazima ka Grčkoj

Podeli vest

Ogromne gužve stvorile su se na graničnom prelazu Evzoni na ulazu u Grčku, a kako javljaju srpski turisti koji se trenutno nalaze u dugačkoj koloni, pao je sistem na granici.

Naši turisti sa graničnog prelaza javljaju u Fejsbuk grupi "Grčka info" da se na Evzoniju trenutno čeka čitavih tri i po sata, dok ništa bolja situacija nije ni na "alternativnom" prelazu Dorjan, gde je zadržavanje vozila sat vremena kraće.

Prema njihovim saznanjima, na Evzoniju je pao sistem, te su se formirale dugačke kolone vozila.

"Kažu da neće proraditi do utorka", pišu u komentarima zabrinuti građani Srbije.

Gužve i na izlazu iz Srbije

Kako javljaju naši turisti, gužve su jutros formirane i na izlazu iz Srbije, te su pojedini putnici čekali više od sat vremena na granici.

"Na Preševu smo čekali dva i po sata", piše u jednom od komentara.

Kako navode i na graničnom prelazu Bogorodica na izlazu iz Severne Makedonije ogromne su gužve.

"Stojimo pola sata u koloni, a sigurno ćemo čekati još sat i po", naveo je jedan od naših građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!
Da se zna!

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!

Namera SAD da brani sve slabiji status gospodara unipolarnog sveta zahteva moderne sisteme naoružanja koji nisu inferiorni, ili još bolje superiorniji od neprijateljskog oružja. Amerika ima ozbiljne probleme sa ovim. Kako su Amerikanci sa neprijatnim iznenađenjem saznali, njihova zemlja već deset godina zaostaje za Rusijom i Kinom u razvoju hipersoničnog naoružanja.

23.08.2024

00:15

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija