• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2024

07:41

Novi radovi u Beogradu! Od danas se menjaju trase gradskog prevoza, ukida se i jedna stanica, ovo je detaljan spisak!

Informer

Društvo

Novi radovi u Beogradu! Od danas se menjaju trase gradskog prevoza, ukida se i jedna stanica, ovo je detaljan spisak!

Podeli vest

Zbog najavljenih radova na okretnici "Zeleni venac", od danas do 28. jula doći će do promena u radu linija javnog prevoza koje saobraćaju prema Čukarici, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. Osim toga menjaju se linije koje saobraćaju Zemunom i Novim Beogradom.

Koje linije se menjaju od Zelenog venca

Vozila na linijama 52, 53, 56 i 56L saobraćaće u tom periodu ulicama Balkanskom i Admirala Geprata, do privremenog terminusa u ulici Admirala Geprata.

U smeru ka Čukarici autobusi gradskog prevoza će se kretati od ulica Admirala Geprata i Kneza Miloša, i dalje redovnim trasama.

Radovi u Zemunu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulicama Zemunska i Tošin bunar u periodu od 25. do 26. jula, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Foto: Shutterstock/Miloš Rafailović

 

Radovi podrazumevaju zauzeće desne kolovozne trake, u ulicama Zemunska i Tošin bunar, na potezu 0+350 metara (mereno od raskrsnice sa Gandijevom), sledećih 840 metara ka ulici Nikole Dobrovića.

Vozila javnog linijskog prevoza će u visini zone radova, iz smera Surčina, biti preusmerena u levu kolovoznu traku koja će za vreme izvođenja radova biti udvosmerena. Privremeno se ukida autobusko stajalište „IMT” (#1127), za smer ka gradu.

Promena režima rada linija 73, 702, 703

Tokom radova na okretnici „Batajnica /Železnička stanica/“ u Ulici Matrozova u periodu od 25. jula. od 9 časova do 31. jula doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javno prevoz.

Potpuno zatvaranje navedene okretnice za saobraćaj prouzrokovaće menjanje trase linija 73, 702 i 703.

Vozila na liniji 73 u smeru ka terminusu „Batajnica /Železnička stanica/“ će saobraćati ulicama Majora Zorana Radosavljevića, Braće Savić, Kralja Radoslava, Vojvode Nikole Stanjevića i Matrozova, dok će u smeru ka Novom Beogradu će saobraćati ulicama Matrozova, Carice Jelene, Majora Zorana Radosavljevića, Batajnički drum i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 702 u smeru ka terminusu „Batajnica /Železnička stanica/“ će saobraćati ulicama Nova 47, Pukovnika Milenka Pavlovića, Majora Zorana Radosavljevića, Braće Savić, Kralja Radoslava, Vojvode Nikole Stanjevića i Matrozova, dok će u smeru ka Busijama saobraćati ulicama Matrozova, Carice Jelene, Pukovnika Milenka Pavlovića i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 703 u smeru ka terminusu „Kej oslobođenja“ će se kretati ulicama Nova 47, Pukovnika Milenka Pavlovića, Majora Zorana Radosavljevića, Batajnički drum i dalje redovno, a u smeru ka Ugrinovcima će saobraćati redovnom trasom (pored okretnice „Batajnica /Železnička stanica/“).

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena privremena stajališta, i to: „Braće Savić“ u Ulici Braće Savić na poziciji koja se nalazi oko 50 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Majora Zorana Radosavljevića, gledano u smeru ka Ulici Kralja Radoslava, kao i „Batajnica /Železnička stanica/ 1“ u Ulici Matrozova koja se nalazi ispred kućnog broja 25, odnosno 50 metara posle zone rasrsnice sa Ulicom Vojvode Nikole Stanjevića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Srbi nisu jedini narod koji je podeljen granicama! Deklaracija doneta na Svesrpskom saboru je jako važna! (VIDEO)
Live TV

Srbi nisu jedini narod koji je podeljen granicama! Deklaracija doneta na Svesrpskom saboru je jako važna! (VIDEO)

Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju danas načelnu raspravu o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda koja je proglašena 8. juna na Svesrpskom saboru u Beogradu i ostalim tačkama dnevnog reda. Tim povodom gosti "Info jutra" su bili predsednik pokreta Dinara-Drina-Dunav Tomislav Bokan i istoričar Nebojša Damjanović.

25.07.2024

10:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Uhapšen brat Nikole Jokića!
NBA

Uhapšen brat Nikole Jokića!

Strahinja Jokić, brat Nikole Jokića, uhapšen je u Denveru i optužen za napad na jednog gledaoca u aprilu posle utakmice Nagetsa.

25.07.2024

10:39

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako
Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako

Pre 58 godina grupa gradištanskih alasa, koje u ovom kraju zovu Dunavski vukovi, okupila se na ušću Peka u Dunav i kuvanjem prve riblje čorbe od sopstvenog ulova, uz čašicu, pesmu i druženje postavili su temelje Alaskih večeri. Od tada, svake godine u julu se okupe i oni stari, ali i mladi ljubitelji Dunava i opet, po tradiciji love ribu, kuvaju čorbu i uživaju!

24.07.2024

17:44