• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2024

16:37

Kragujevčanin rešio da se rashladi na "spektakularan" način: Mnoge je razbesneo, mreže gore! (VIDEO)

Printscreen X

Društvo

Kragujevčanin rešio da se rashladi na "spektakularan" način: Mnoge je razbesneo, mreže gore! (VIDEO)

Podeli vest

Toplotni talas u Srbiji zadržaće se do kraja ove nedelje. Maksimalne dnevne temperature premašuju 40. podeok na Celzijusovoj skali, a noću se ne spuštaju ispod 22 stepena u urbanim sredinama.

Lekari upozoravju da je ovo vreme opasno po zdravlje, a mnogi građani su rešili da se rashlade na svoj način. Tako se na društvenim mrežama pojavio video-snimak jednog mladića koji se uveče kupao u fontani u Kragujevcu!

Fejsbuk grupa "Kragujevčani" objavila je video-zapis koji je izazvao niz reakcija. Sudeći po istim mišljenja građana o ovom postupku mladića bila su podeljena. Bilo je i onih koji su ga razumeli pravdajući ga time da je želeo da se rashladi, dok su ga neki pak žestoko osudili.

Momak se skinuo u kupaći, stao pored gradske fontane i rashlađivao se dok su ga neki prolaznici i posmatrali.

- Ako, neka se kupa, nekada ne postoji pametniji način - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Nadam se da je sačuvao novčanik. Da je sreće da se mnogi drugi okupaju. Ne vidim razlog zašto se diže tolika frka, momak se rashladio samo. Sve je okej, sve dok neko ne prođe automobilom da ga opere - glasile su neke od reakcija.

Bilo je i onih koji su napisali da je njegov potez sramotan prvo to što se skinuo u samom centru grada, a onda i što se rashlađivao u fontani.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hrvati hoće da izbrišu bilo kakvo sećanje na Republiku Srpsku Krajinu! Hapšenje advokata Berića je još jedan dokaz da je pravosuđenje etnički motivisano! (VIDEO)
Live TV

Hrvati hoće da izbrišu bilo kakvo sećanje na Republiku Srpsku Krajinu! Hapšenje advokata Berića je još jedan dokaz da je pravosuđenje etnički motivisano! (VIDEO)

Srpski advokat Nemanja Berić osuđen je na 15 dana zatvora u Hrvatskoj, u Prekršajnom sudu u Šibeniku, zato što je na svom Fejsbuku objavio snimak na kom se vidi kako u automobilu peva pesmu o Kninu "Do Dinare niđe ne stajem", što je kod hrvatskih sudskih vlasti ocenjeno kao kršenje javnog reda i mira, te širenje mržnje i nacionalne netrpeljivosti. Tim povodom, gosti "Info dana" Informer TV bili su predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta i Aleksa Grubešić iz Centra za društvenu stabilnost.

16.08.2024

16:21

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija