• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2024

13:54

Dara otišla u Maroko puna očekivanja, a onda - razočaranje! Lokalci žive od turista, pazite se prevara! (VIDEO)

TikTok printscreen

Društvo

Dara otišla u Maroko puna očekivanja, a onda - razočaranje! Lokalci žive od turista, pazite se prevara! (VIDEO)

Podeli vest

Mnogi maštaju o tome da posete Maroko, a posebno oni koji su uživali gledajući seriju o zabranjenoj ljubavi između Žade i Lukasa.

Travel blogerka iz Srbije Dara Kolić nedavno je posetila Maroko, ali su joj lokalci pokvarili celokupno iskustvo.

- Država je prelepa i definitivno je ispunila moja očekivanja, ali nažalost ljudi su mi pokvarili celokupno iskustvo. Dosta sam putovala po manje razvijenim državama i znam da lokalci najviše žive od turizma i da će naravno pokušati što više da zarade na turistima, ali u Maroku zaista preteruju - navela je Dara u jednom od svojih video-snimaka na Tiktoku.

Podelila je sa svojim pratiocima na koji način lokalci varaju turiste.

@travelwithdalinda Zašto se nikada neću vratiti u Maroko? (turističke prevare kojih treba da se paziš) #tiktokbalkan #tiktokbalkans #fyp ♬ original sound - travelwithdalinda

- Prvo su nam tražili da platimo večeru više od cene napisane na meniju pod izgovorom da su nam dali veći obrok, a da cena na meniju odgovara manjem obroku. Isto nam se desilo i za ceđeni sok. Zatim su nam nekoliko puta prišli lokalci na ulici i rekli da su određeni prolazi zatvoreni i da će nam oni pokazati pravi put - ispričala je ona.

Iako su odbili ponudu, nastavili su da ih prate i ubeđuju.

- Možda i najsmešnija prevara bila je kada smo naručili taksi preko njihove aplikacije InDrive. Na aplikaciji je pisala cena vožnje, međutim kada je taksista došao, tražio nam je da mu platimo tri puta više. Ovo su samo turističke prevare koje smo mi iskusili, a nažalost postoje ih više - dodala je Dara.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!
Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Pol Grinberg, američki pisac i zaljubljenik u ribolov, odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment - godinu dana jeo je ribu za svaki obrok. Nakon ovog neobičnog izazova, otišao je na lekarski pregled, a rezultati su bili neočekivani. Doktor je bio posebno zatečen jednim od nalaza, i to ga je nateralo na dodatno razmišljanje.

21.08.2024

15:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija