Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic.rs

25.08.2024

14:26

Pas izujedao dete (5) usred Beograda! Vlasnik pustio opasnog ovčara sa povoca - Napao devojčicu iz čista mira!

printscreen

Društvo

Pas izujedao dete (5) usred Beograda! Vlasnik pustio opasnog ovčara sa povoca - Napao devojčicu iz čista mira!

Podeli vest

U petak je na plaži "Lido" u Zemunu došlo do užasnog incidenta, kada je vlasnički pas rase belgijski ovčar napao devojčicu (5) i naneo joj povrede po telu.

Kako je ispričala majka devojčice za "Blic", u pitanju je vlasnički pas koji je iz čista mira prišao detetu, a nije bio na povocu.

Majka napadnute devojčice priča nam da je do incidenta došlo u petak oko 14 sati. Na plaži "Lido" bila je sa ćerkicom (5) i sinom (8). Deca su se kupala na plaži i igrala, a onda je na plažu stigao i belgijski ovčar (malinoa) bez povoca, koji se u tom trenutku igrao sa manjim psom.

- Odjednom, pas je prišao mojoj ćerki iz čista mira i ugrizao je za desnu natkolenicu sa prednje i zadnje strane desne noge. On je bio pušten sve vreme boravka na "Lidu". Trčao je celom plažom, preskakao peškire i ljude. Dosta ludi je negodovalo i opominjalo vlasnika psa ali on nije reagovao već se svađao sa drugim ljudima. Čak ga je opomenuo i spasilac na plaži, ali vlasnik psa ga nije poslušao - pojašnjava uznemirena majka.

Foto: printscreen

 

Slučaj prijavljen policiji

Kako dalje objašnjava, vlasnik psa imao je oko 40-45 godina, a naša sagovornica tvrdi da joj je delovao kao da je pod dejstvom alkohola ili opijata.

- S obzirom na to da je moje dete napao pas, odmah smo se spakovali i krenuli kod lekara. Nakon silaska sa mosta sreli smo tog vlasnika psa i njegovog oca koji nam se izvinjavao i ponudio nam prevoz. Nakon ujeda psa neko je pozvao i policiju, pretpostavljam spasilac, a ja sam odvela dete na previjanje - nastavlja majka.

Devojčica je pregledana na Institutu za majku i dete.

 

Majka navodi da je veoma zahvalna svima koji su se našli na plaži u tom trenutku i pomogli njenoj ćerki da što pre stigne do bolnice. Na svu sreću, devojčica je sada bolje, ali majka apeluje na građane da se čuvaju, ali i dodaje da je za ovakvo ponašanje vlasnika neophodna kazna.

- Pod hitno treba uvesti kazne za ovako neodgovorno ponašanje vlasnika pasa na Lidu. Jasno je istaknuto da se drže na povocu, ali su svi bez istog. A kazne nema. On će i sutra opet doći i isto, ako ne još gore zlo može da se desi - poručuje ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)
Live TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)

Teroristička Islamska država preuzela je juče odgovornost za napad u petak uveče u nemačkom gradu Zolingenu, kada je napadač nožem ubio tri osobe i ranio osmoro. Kakva je sudbina Starog kontinenta i da li će evropljane koštati to što su u svoje države primili ogroman broj migranata? Na ovu temu za Informer TV govorio je akademik profesor dr Dragan Radenović u emisiji "Info dan".

25.08.2024

16:28

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije! (VIDEO)
Live TV

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije! (VIDEO)

Suđenje Urošu Blažiću održano je tri puta uzastopno u Beogradu. On je pokušao da se opravda i da umanji odgovornost. Po prvi put imao je prilike da se soči sa porodicama ljudi koje je ubio. Uroš Blažić izneo je svoju odbranu i rekao da je razlog za njegovo ponašanje bilo to što je uzimao previše testosterona. Na ovu temu u "Info jutru govorio je vlasnik teretane Ahilej, Aleksandar Đorđević i fitnes terner Ivan Đorđević. Uživo u program javio se i advokat koji zastupa porodice Stefana Stefanovića.

25.08.2024

13:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)
Tenis

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)

Skandal i strašno licemerje u Americi! Američki teniser Aleks Mikelsen (19) napravio je haos tokom finala turnira u Vinston Sejlemu, pošto je u naletu besa reketom deganžirao lopticu u publiku i tom prilikom udario jednog od navijača! Da stvar bude još gora, organizatori ga nisu izbacili sa turnira već su mu dozvolili da igra, iako su pre nekoliko godina zbog daleko lakšeg prekršaja Srbina Novaka Đokovića brutalno proterali sa Ju-Es opena!

25.08.2024

08:39

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija