• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

12:04

"Kupam se i kad je cunami" Srbi su stvarno nebeski narod! Pogledajte šta su radili po najvećem nevremenu u Grčkoj (VIDEO)

Printscreen TikTok tripgreece

Društvo

"Kupam se i kad je cunami" Srbi su stvarno nebeski narod! Pogledajte šta su radili po najvećem nevremenu u Grčkoj (VIDEO)

Podeli vest

Toliko željno iščekujemo letovanje, naročito oni koji tokom godine skupljaju novac baš za to, da kad ga konačno dočekamo, ne dopuštamo da nam ga pokvari ni nevreme.

Snimak na TikToku koji je postao viralan to i pokazuje. Kako se navodi (i vidi na snimku), Srbi su u Pefkohoriju po najvećoj kiši ušli da se kupaju. Ovaj snimak brzo je počeo da se širi i po ostalim mrežama.

 

@tripgreece #pefkohori #rain #greece #grcka #grčka #grcija #halkidiki #kassandra #putovanje #leto2024 #odmor ♬ original sound - PutDoGrčke-Trip to Greece🇬🇷

 

"Da ne propadne neki dan", "Mora da se iskoristi vreme maximalno na moru", "Platio sam, ima da se kupam" - to su samo neki od komentara koji prate ovu objavu.

"Jel sam platio, kupam se i kad je cunami" - jedan je od legendarnih komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35