• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2024

19:16

Novosađanku u marketu prodavačica gađala hlebom! Sada ona smišlja osvetu - Gore mreže, a u komentarima rafalna paljba!

Shutterstock

Društvo

Novosađanku u marketu prodavačica gađala hlebom! Sada ona smišlja osvetu - Gore mreže, a u komentarima rafalna paljba!

Podeli vest

Neobičan slučaj dogodio se u jednom supermarketu u Novom Sadu gde jednu Novosađanku nisu pogodile cene od kojih joj se zavrtelo u glavi već vekna hleba!

Kako je objasnila ova korisnica na društvenim mrežama, nju je radnica pogodila veknom hleba bacivši je sa sprata u supermarketu misleći da njenu "pošiljku" u prizemlju očekuje njen kolega.

"U prodavnici prehrane, večeras pogodi me prodavačica u glavu sa prvog sprata veknom hleba. Mislila je da kolega čeka na tom mestu. Glava boli već dva sata, bol se širi nazad i napred, udarac sa strane iznad uha. Gde otići? Večeras u hitnu? Ili sutra u dom zdravlja? Kog advokata predlažete? Šta biste vi uradile da ste na mom mestu?", napisala je ozlojeđena Novosađanka i odmah izazvala lavinu komentara.

Foto: Printskrin

 

 

"Advokat jer vas je neko pogodio hlebom slučajno u glavu?"

"Aman ženo nije namerno odmah bi se tužila, a i hleb je u pitanju nije cigla, ali polako ima Boga"

"Sramota da vam je tako nešto i palo na pamet. Znate li u kojim uslovima i po kom radnom vremenu oni rade?"

"Bolje posetite nekog drugog lekara... Zbog problema sa vašom glavom"

"Vama savetujem terapeuta i lekove za smirenje", samo su neki od komentara revoltiranih Novosađanki koje su branile radnicu iz supermarketa koja je sasvim slučajno izazvala pomenuti incident.

Ma tuži ih sve!
Ipak, bilo je i onih koje su stale na stranu "oštećene", pa su je savetovale da tuži i radnicu i supermarket u kome je zaposlena.

- Ako nađete advokata molim vas javite i meni. I ja ću da tužim (jedan supermarket - naziv poznat redakciji) pošto njihov radnik prvo uzima sirovo mleveno meso rukama, tj. imao je rukavice, i onda istim tim rukavicama krenuo meni da seče šunkicu. Da mu nisam rekla da promeni rukavicu, ne bi to sam uradio. Znači užas. Eto ja ću njega malo da tužim - poručila je jedna ogorčena Novosađanka u znak podrške sugrađanki koja je slučajno pogođena hlebom u glavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela
Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela

Stela Gundelj (26), mlada doktorka iz Stare Pazove ubijena je 13. februara 2013. godine u Beogradu. Njen bivši partner, Aleksandar Šundić, koji je tada imao 23 godine, udavio je Stelu u iznajmljenom stanu u naselju Medaković. Nakon što je pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora, i s obzirom na to da je odslužio dve trećine kazne, odnosno 11 godina, postoji mogućnost da bi uskoro mogao biti pušten na slobodu, a tim povodom oglasile su se Stelina majka i kuma.

14.09.2024

18:45

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45