• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2024

14:20

Gospodina predložiti za tatu godine! Izveo dete na kišu, pa jednim potezom oduševio Srbiju (VIDEO)

printskrin/društvene mreže

Društvo

Gospodina predložiti za tatu godine! Izveo dete na kišu, pa jednim potezom oduševio Srbiju (VIDEO)

Podeli vest

Kiša i tmurni oblaci koji su se sručili na Srbiju i naš glavni grad ipak su uspeli da obraduju bar nekoga - mališane. Iako smo svi nestrpljivo iščekivali završetak tropskih temperatura, niko se nije nadao ovakvoj nagloj promeni vremena, ali, neko je danas uživao.

Kiša je uspela da "popuni" sve one nesavršenosti na našim putevima i tako napravi barice kojima su se posebno obradovala deca, a na to smo mi, odrasli, malo zaboravili s obzirom na to.

 

U Ulici Tošin bunar u Beogradu nastao je ovaj prelep snimak koji gotovo nikoga ne može da ostavi ravnodušnim.

Na njemu se vidi kako dete trčkara  kroz barice i skače uživajući u svakom trenutku.

 

 

Video je objavila stranica serbialive_beograd, a ispod videa nizali su se kometari podrške roditeljima koji su "pustili dete da uživa u detinjstvu".

- Ovde bi moj sin uzivao, previse je pratio Pepu prase i skakanje po baricama. Neka uziva dete, jednom je detinjstvo, sve voda i prasak mogu oprati - napisala je jedna majka.

- Kad prestaje detinjstvo? Kad bara na putu postane prepreka, a ne prilika;

- Kakva uživancija! Ovako i ja sa svojim sestricinama i nema vece srece!

- Dotičnog gospodina predložiti za tatu godine!!! Bravo i svaka čast! Tako se deca podižu i vaspitavaju.. - nizali su se komentari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija