• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.09.2024

06:45

Još jedan hladan i oblačan dan pred nama! Temperatura do 19 stepeni, a evo kada prestaje da pada kiša!

Informer, Aleksandar Jovanović Cile

Društvo

Još jedan hladan i oblačan dan pred nama! Temperatura do 19 stepeni, a evo kada prestaje da pada kiša!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladno, mestimično sa kišom, koja će prestati posle podne i uveče, dok će najviša dnevna temperatura biti od 13 stepeni na severozapadu do 19 stepeni na jugu i jugoistoku Srbije.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, više padavina očekuje se sutra u Vojvodini i delovima zapadne Srbije. Duvaće slab i umeren, na zapadu zemlje i planinama istočne Srbije još ujutru i pre podne povremeno i jak, zapadni i severozapadni vetar, posle podne i uveče u slabljenju i skretanju na jugozapadni pravac.

Najniža temperatura iznosiće od 7 do 11 °C, a najviša od 13 °C na severozapadu do 19 °C na jugu i jugoistoku Srbije.

I u Beogradu danas oblačno i hladno, povremeno sa kišom. Vetar slab i umeren, zapadni, posle podne u skretanju na jugozapadni pravac. Najniža temperatura oko 9, a najviša oko 15 stepeni. Uveče postepeni prestanak kiše u glavnom gradu.

Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 23. septembra, biće postepeno toplije, do petka promenljivo oblačno, u utorak suvo, a zatim mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim predelima.

Za vikend i u ponedeljak pretežno sunčano, samo još u subotu na jugozapadu i jugu uz promenljivu oblačnost očekuju se kiša i lokalni pljuskovi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Skandal! Tramp optužio Kamalu i Bajdena da su krivi za napad na njega!
Planeta

Skandal! Tramp optužio Kamalu i Bajdena da su krivi za napad na njega!

Republikanski kandidat Donald Tramp danas je izjavio da ''retorika'' predsednika SAD Džozefa Bajdena i potpredsednice Kamale Haris navodi ljude da pucaju na njega, rekavši da je napadač koji je u nedelju otvorio vatru u blizini bivšeg predsednika reagovao na ''veoma zapaljiv'' narativ demokrata.

16.09.2024

19:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija