• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

19.12.2017

18:30

SVI DETALJI KRVAVE DRAME NA NOVOM BEOGRADU: Upucao suprugu, pa sebi IZ PIŠTOLJA PROSVIRAO GLAVU!

Vesti

SVI DETALJI KRVAVE DRAME NA NOVOM BEOGRADU: Upucao suprugu, pa sebi IZ PIŠTOLJA PROSVIRAO GLAVU!

Podeli vest

Privatni preduzetnik Duško Rodić (37) juče ujutru je na Novom Beogradu pištoljem teško ranio suprugu Tamaru (37), direktorku Predškolske ustanove "Surčin", a zatim je pucao sebi u glavu, ali je čudom preživeo

Stravično porodično krvoproliće odigralo se oko 8.20 u Ulici Dušana Vukasovića na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj supružnici stanuju. Motiv je najverovatnije ljubomora, jer Duško nije mogao da se pomiri s tim što je Tamara odlučila da se razvede. Tamara je prevezena u bolnicu na Bežanijskoj kosi, gde su joj konstatovane povrede stomaka i noge, dok je Duško prevezen u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

Odveli dete u školu

Kako saznajemo od izvora iz istrage, neposredno pre pucnjave Rodići su zajedno odvezli osmogodišnju ćerku u školu. Zatim su se vratili ispred zgrade, gde je Tamara čekala kolege da je povezu na posao.

- Duško i Tamara su stajali desetak minuta ispred zgrade i čekali službeni automobil Predškolske ustanove "Surčin". Stanari zgrade i komšije bračnog para izjavili su da im je izgledalo kao da Rodići mirno stoje i razgovaraju - priča naš izvor.

U trenutku kada se pred zgradom pojavio službeni auto, Tamara

Ljubomora

Motiv je ljubomora, jer Duško nije mogao da se pomiri s tim što je Tamara tražila razvod

Izvor iz istrage

je sela na mesto suvozača i zatvorila vrata.

- Tada je Duško je prišao autu, otvorio vrata i pucao u Tamaru naočigled njenog kolege i koleginice. Ispalio je tri metka i Tamaru pogodio u stomak i nogu. Neko je vrisnuo "upomoć", ne zna se da li je to bila Tamara ili njena koleginica. Kada je video kako krv šiklja iz Tamarinih rana, Duško je pomislio da ju je ubio, pa se okrenuo prema ulazu zgrade, napravio dva-tri koraka, prislonio pištolj sebi na glavu i pucao - kažu u policiji.

Ubrzo su na lice mesta stigli policija i dve ekipe Hitne pomoći, koje su teško ranjene supružnike prevezle u bolnicu.

Komšije bračnog para kažu da su Rodići odavali sliku srećne i skladne porodice i da su ih često viđali zajedno sa njihovom ćerkicom.

- Često sam ih viđao nasmejane. Činilo se da su srećni i uspešni, i zato ne mogu da poverujem da je Duško to uradio. Niko nikada u zgradi nije čuo da je neko do njih podigao glas. Međutim, sad je očigledno da su imali neki ozbiljan problem u braku, čim se ovo dogodilo - komentarisao je komšija iz zgrade.

Sumnjala na preljubu

Na drugoj strani, kolege i prijatelji bračnog para Rodić kazali su policajcima da su Tamara i Duško bili pred razvodom i da je ona čvrsto rešila da ga napusti.

- Tamarine prijateljice su kazale da im je ona još pre mesec dana ispričala da hoće da se razvede. Govorila je da ne veruje Dušku i da sumnja da je imao ljubavnicu - kažu u policiji.

Duško je, inače, ranije radio u jednoj banci, a onda je otvorio agenciju za odnose s javnošću. Tamarine kolege u PU "Surčin" nisu želele da pričaju o jučerašnjem incidentu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija