• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

14.04.2019

10:16

KREATORKA NABACIVALA PROSTITUTKE POLITIČARIMA! Isplivali novi detalji, Mihailo nije jedini makro, evo ko mu pomagao!

Vesti

KREATORKA NABACIVALA PROSTITUTKE POLITIČARIMA! Isplivali novi detalji, Mihailo nije jedini makro, evo ko mu pomagao!

Podeli vest

Uhapšeni kralj elitne prostitucije Mihailo Maksimović imao je razgranatu mrežu saradnika preko kojih je dolazio do imućnih mušterija, ali i do atraktivnih devojaka koje je zapošljavao, a jedna od njegovih saradnica bila je i poznata modna kreatorka iz Beograda

Kako "Kurir" saznaje ova dama iz javnog života posredovala je između makroa i klijenata, ali i između makroa i devojaka koje su želele da se upuste u posao elitne prostitucije. U krugu organizovane VIP prostitucije važila su određena pravila.

Postojali su određeni klijenti, klijenti po preporuci stalnih klijenata i posrednici. Kada su u pitanju posrednici, stvari su funkcionisale na sledeći način: posrednik pozove Mihailo, naruči devojke i kaže mu gde i kada da ih pošalje - onjašnjava sagovornik i dodaje da je među tim posrednicima bila i starija modna kreatorka, koja je cenjena u svetu mode i koja je skoro tri decenije u modnom biznisu.

- Ona ima svoj poznati brend. Kreatorka je zahvaljujući svom poslu stekla brojne kontakte među uticajnim ljudima i ljudima iz šoubiznisa, ali i među devojkama - kaže izvor i dodaje:

- Upravo je ona spojila Maksimovića sa nekim moćnim ljudima iz sveta biznisa i politike, s jedne strane, a s druge mu je pomagala da pronađe atraktivne devojke koje bi zadovoljile ukuse klijenata koji su spremni dosta da plate. Osim u zemlji, ona ima odlične kontakte i u inostranstvu - otkriva sagovornik:

- Povezivala je manekenke sa kojima je sarađivala sa Mihajlom, ali je i nekim imućnim poznanicima preporučivala devojke za koje su bili spremni da plate pozamašne svote. 

Foto: Informer DN

"RADI SE 25 DANA MESEČNO, ZA NOĆ SAM IMALA I PO 6 KLIJENATA!" Najnoviji detalji sa saslušanja Mihailovih prostituki!

Izvor podseća da je Mihailo svoj biznis doveo do perfekcije. Osim toga što je vodio uredno evidenciju o svakoj devojci, o svakom klijentu i zaradi, jako je držao i do samih devojaka. One su imale redovne lekarske preglede, išle su kod psihologa, ali i na redovne treninge.

- Prostitutke su morale da budu pedantne, doterane i obučene u firmiranu garderobu i veš - navodi izvor.

Specifičnost Maksimovićevih devojaka bila je i lajfkouč diploma, jer su sve bile u obavezi da pohađaju kurs.

- Mihajlo je osmislio da, ukoliko policija zatekne prostitutke sa mušterijom, one pokažu diplomu i objasne da drže seansu - dodaje izvor.

Među devojkama koje su se našle u makroovom katalogu bile su i dame iz javnog života, ali i devojke koje se nisu medijski eksponirale. Nakon hapšenja Mihaila Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića, policija je zaplenila dva lap-topa i više mobilnih telefona, u kojima su pronađeni spiskovi elitnih prostitutki i klijenata. 

- Za Mihaila su, navodno, radile rijaliti učesnice Sanja Stanković, Nataša Šavija, Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, ali i plejboj zečica Božana Vujinović. Na listi klijenata našli su se brojni političari, biznismeni, direktori velikih kompanija, sportisti, menadžeri, kriminalci, i drugi viđeniji ljudi - podseća izvor.

 

 

MAKRO MIHAILO VODIO DVA ŽIVOTA! Njegova majka okreće glavu od sramote, dok komšije u ŠOKU pričaju sve najbolje o njemu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zivko

pre 4 godine

Bolje da se seksaju nego ubijaju i drogiraju.Pustite coveka.

Vida

pre 4 godine

Pa ne ide prostitucija bez droge ! Ne moze se spavati sa nekoliko nepoznatih muskaraca za noc i to raditi bez ikakvih stimulansa. Prostitucija bez droge verovatno ne bi ni postojala.

Darko

pre 4 godine

Interesantno da vi svi objavljujete imena ovih nemoralnih devojaka. Svi ti muškarci koji su kupovali sex su još nemoralniji od njih pa njihovih imena nema. Zašto? Prostitucija se sprečava kažnjavanjem i objavljivanjem imena kupaca. Samo svi mediji u Srbiji su kukavički i niko ne sme to da uradi. Samo pucate po ovim jadnim bludnicama.

saki

pre 4 godine

Zašto se nekima objavljuju imena, a nekima ne!!!!.

Žarko

pre 4 godine

"Kriminalci i drugi viđeniji ljudi"??? Dođite sebi i pogledajte šta pišete!

Vlada

pre 4 godine

E ovoga puta preterujete. Pustete ljude da zive. Gori ste od Arapskih i Osmanskih Staropevaca. Legalizujte taj posao i bice sve uredu. A i Penziska kasa bice punija.

Dragorad

pre 4 godine

Nisam siguran da ce kasa biti punija ako ima i politicara koji koriste ove usluge , nesto mi govori da oni uzimaju iz kase da bi sebi dali malo oduska i zadovoljstva.

Vid

pre 4 godine

Kad objavljujete imena prostitutki zašto ne objavite i imena političara i drugih javnih ličnosti koji su koristili njihove usluge.Bilo bi u naj manju ruku korektno.

perica

pre 4 godine

a gde je ime te kreatorke? i pacenika koji su jahali ove bludnice? ne smet da objavite da vam ne bi dzip eksplodirao na semaforu

Izbori 2024

Vesti

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!
Politika

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!

Posle brutalnih laži o 40 000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su Đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima, saopštila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

28.03.2024

10:10

TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija