• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2019

11:56

(VIDEO) JUČE ŠMRKAO, DANAS U LISICAMA! Policija uhapsila muškarca koji je KONZUMIRAO NARKOTIKE u Domu zdravlja Vračar

Vesti

(VIDEO) JUČE ŠMRKAO, DANAS U LISICAMA! Policija uhapsila muškarca koji je KONZUMIRAO NARKOTIKE u Domu zdravlja Vračar

Podeli vest

Brzom i efikasnom reakcijom policija je identifikovala i privela Đorđa Grđića (41), koji je zabeležen na video snimku kako ušmrkava narkotike usred čekaonice Doma zdravlja Vračar, saznaje Informer

U medijima se juče pojavio snimak ove skandalozne scene u Domu zdravlja Vračar, gde muškarac dok pacijenti čekaju da ih lekar pozove u ordinaciju kleči pored stolice, posipa beli prah na mobilni telefon, potom karticom od njega pravi liniju, a zatim ga pred ostalim pacijentima ušmrkava. Ostatke praha potom trlja po zubima i ne obazire se na zapanjene pacijente od kojih niko ne reaguje. Jedan od prisutnih je čitavu “radnju” za koju tvrdi da pokazuje javno konzumiranje narkotika snimio, a potom video zapis podelio na društvenim mrežama.

Policija je, međutim, ekspresno po pojavljivanju snimka identifikovala muškarca i nakon portage za njim danas ga u lisicama sprovela u svoje prostorije. Kako saznajemo reč je o Beograđaninu Đorđu Grđiću.     




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 4 godine

Kako će da dokažu da je šmrkao drogu ? Možda je provocirao, pa šmrkao šećer u prahu? On na delu nije uhvaćen to je sasvim jasno. Dalje, i da je konzumirao drogu u najmanju ruku ne ide da ga hapse kao da je narko bos. Ovako nisu ni Šarića hapsili. Za konzumiranje, ruke na leđima, glava dole i glumatanje nekakve pravde, policijskog uspeha isl. Policija mora da se dokazuje na mnogo opasnijim stvarima a ne hapšenjima običnih pilićara. olikoKako će da dokažu da je šmrkao drogu ? Možda je provocirao, pa šmrkao šećer u prahu? On na delu nije uhvaćen to je sasvim jasno. Dalje, i da je konzumirao drogu u najmanju ruku ne ide da ga hapse kao da je narko bos. Ovako nisu ni Šarića hapsili. U XXI veku u svetu koji je totalno posrnuo, gde su poroci nas ve strane kao dobar dan, gde belosvetski političari šmrču i bahanališu ovakva hapšenja su pomalo licemerna. Kao daje loš primer duštvu. Smehotresno. Loši primeri su na sve strane i država ništa po tom pitanju ne radi. Rijaliti su recimo pogubniji od najprljavijeg heriona po naciju.

Amater

pre 4 godine

ZANIMA ME ZA KOJE KRIVICNO DELO CE ODGOVARATI...I DALI JE RASTA PEVAC POVLASCEN KADA PUSI TRAVU JAVNO...!!!

zoki

pre 4 godine

Ma znate li samo koliko krompira taj okopa u Padinskoj skeli na dan kad se nasmrka ? 2 Hektara

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija