• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

08.07.2019

13:13

TRAŽIO 200 EVRA ZA OPERACIJU, SAD ĆE DA ROBIJA!  Doktoru iz Beograda produžen pritvor na 30 dana!

Vesti

TRAŽIO 200 EVRA ZA OPERACIJU, SAD ĆE DA ROBIJA! Doktoru iz Beograda produžen pritvor na 30 dana!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana doktoru KBC "Dragiša Mišović" D.B. (60), osumnjičenom za primanje mita od 200 evra, koji je uhapšen krajem prošle nedelje

U saopštenju suda se precizira da je D.B. pritvor određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Na ovu odluku sudije za prethodni postupak osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe u roku od tri dana krivičnom vanpretresnom veću Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu.


TRAŽIO NOVAC ZA OPERACIJU! 

Kako je policija saopštila nakon njegovo hapšenja, doktor se sumnjiči da je od ćerke jedne pacijentkinje zahtevao i primio 200 evra kako bi izvršio operaciju žučne kese.

Hapšenje su izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Antikorupcijskim timom Ministarstva zdravlja, navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zika

pre 4 godine

Da ga caste, koliko mogu, u redu. Da trazi kao uslov, nije u redu.

milovan

pre 4 godine

Pa ako bude robijao onda sam ja totalna neznalica.??!! Kada je neki doktor robijao.?? Oni su decu krali i prodavali,svi znaju. I ,dali su odgovarali.??? Seljak neki bi odgovarao.Ali Vrana ,Vrani oci nevadi. Ovo je leglo kriminala. Jeli političar odgovarao za nekoliko hiljda tona zita iz rezervi sto je ukrao.??? Jeli pevačica u zatvoru zato sto je krala struju. Nije nitko,i nece.

5374

pre 4 godine

Sta je sa prodajom Beopetrola Lukoilu ???????????? 100.000.000 $ i niko da odgovara? Mora li bas sve da resava agencija Heckler & Koch GmbH?

branko1

pre 4 godine

Bravo državo.U samicu sa njim I sličnim lopurdama I bitangama.Velika je to para I criminal.Mislim criminal je što uzeše tu "sirotinju"od para,umesto milione evra kao Đilas,Jeremić,Čedica,Zivković,Petrović I ostala bratija,pa ih niko ne bi dirao,kao uostalom I ove.E moja državo,sram te bilo

Omladino BEZI

pre 4 godine

Jbs coveka koji obraz i karijeru proda za 200 E. Da je bar 2000 ili 20000, pa da razumem. Stvarno smo teska sirotinja kad je 200 E mito!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija