• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2019

21:30

(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK IZ BOLNICE U KOSOVSKOJ MITROVICI! Ovo je trenutak kada dovoze izbodenog srpskog dečaka!

Vesti

(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK IZ BOLNICE U KOSOVSKOJ MITROVICI! Ovo je trenutak kada dovoze izbodenog srpskog dečaka!

Podeli vest

U Kliničko bolničkom centru u severnoj Mitrovici primljen je mladić koji je uboden nožem u ovom gradu

Incident se dogodio na levoj strani ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici oko 18h. Iz Kosovske policije još nema potvrde da se radi o međunacionalnom incidentu.

Portal KoSSev javlja da je do incidenta je navodno došlo nakon kraćeg verbalnog sukoba grupe srpskih mladića sa grupom Albanaca koji su prešli most iz pravca Južne Mitrovice. Mladići su se sukobili u blizini perionice sa leve strane mosta.

Na mestu gde se incident dogodio, na mostu, kako javlja reporter portala Kosovo Online vidljivi su tragovi krvi.

Kosovska policija je trakama osigurala mesto na kojem je mladić izboden.

Glavni ibarski most, koji spaja severni južni deo Mitrovice, pokriven je kamerama, a na obe strane su stacionirani pripadnici Kfora i patrole Kosovske policije.

ŠIPTARI IZBOLI SRPSKOG DEČAKA U SEVERNOJ MITROVICI! Težak incident kod mosta na Ibru!

 

Dežurni lekar dr Gojko Igrutinović izjavio je za Kosovo Online da je mladić uboden nožem i da je trenutno van životne opasnosti.

- On je primljen u KBC u severnoj Mitrovici, u toku je dijagnostika, rekao je Igrutinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija